Metsästys & kalastus

Jännittävään fasaanijahtiin tai kalaisalle uisteluretkelle

WHD Gårdin 400 hehtaarin alue tarjoaa hyvät olosuhteet metsästykseen ja kalastukseen. Harjoitamme metsästysalueillamme fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä, ja voimme taata asiakkaillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea. Myös alueen kalaisat lammet ovat asiakkaidemme käytössä omatoimisesti tai kalastusoppaan johdolla.

 Jahtitapahtumat yritys- ja muille ryhmille

Jahtitapahtuma voi olla päivän pituinen tai koostua useammasta päivästä, jolloin jahdin lisäksi voi lähteä vaikka uisteluretkelle. Tilan tasokkaat majoitus- ja ravintolapalvelut mahdollistavat onnistuneen, täyden palvelun paketin.

Jahtipäivän kruunaa rentoutuminen Piian tai Rengin kylpypaljuin varustetuissa rantasaunoissa ja illallinen Talliravintola Hilupilttuussa. Viihtyisän yösijan jahtivieraillemme tarjoaa GuestHouse.

Metsästysmaidemme keskellä, Vehkalammen rannalla sijaitsee tasokas ja tyylikas Jahtimaja, joka palvelee metsästäjiä niin taukopaikkana kun illanvietossakin. Jahtimajalla mahtuu myös majoittumaan 4 henkeä. Kokoustilat jahtimaja tarjoaa 12 hengelle.

 

Esimerkki jahtipaketista

9.00      Saapuminen ja brunssi WHD Gårdin Jahtimajalla

10.00    Onnenkantamoiset jahtiin ja jahti alkaa kanalintukoiria apuna käyttäen 

11.30    Nokipannukahvit

            Jahti jatkuu

14.00    Jahtiseremonia

14.30    Myöhäinen lounas Talliravintola Hilupilttuussa ja majoittuminen Woikoski GuestHouseen

16.30    Rentoutumista saunoen

19.30    Illallinen Ravintola Juureskellarissa

            Elämyksellisen päivän päätteeksi makoisat unet GuestHousessa

9.00      Aamiainen Talliravintola Hilupilttuussa

10.00    Opastettu automuseokierros

             Kotimatkalle, kiitos käynnistä!

 

Jahtipaketti alkaen 580 €/ hlö

Sisältäen: Ohjatun fasaanijahtipaketin riistatakuulla, kaksi koiranohjaajaa koirineen sekä fasaanin rintafileet jaettuna ampujien kesken kotiin viemisiksi.

 

Majoituspaketti jahtiin alkaen 366 €/ hlö

Sisältäen: Majoituksen yhden hengen huoneessa aamiaisen kera, saunan ja paljun yksityiskäytön, opastetun automuseokierroksen Suomen upeimmassa automuseossa sekä tapahtuman ruokatarjoilut:
Runsaan aamiasbrunssin tarjoiltuna Jahtimajalla, onnenkantamoisen, nokipannukahvin metsäleivän kera, runsaan keittoilounasbuffetin sekä viiden ruokalajin jahti-illallisen pöytiin tarjoiltuna.

Esimerkkipaketti on suunniteltu 6 hengen jahtiseurueelle. Esimerkki ei sisällä alkoholijuomia.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.