Kirjokiven kartano

Äitienpäivälounas Kirjokiven kartanolla 14.5. Katso lisätiedot täältä.

Kartanotunnelmaa järvimaisemassa

1890-luvun lopulla rakennettu Kirjokiven kartano on tunnelmallinen paikka unohtumattomille häille tai muille perhejuhlille. Kartano sopii hyvin myös kokouksen tai virkistyspäivän viettoon. Kirjokiven kartanossa on erikokoisia tiloja enimmillään 60 hengen tilaisuudelle. Kartanolla on A-oikeudet.

Majoitu romanttisesti ja rentoudu rantasaunassa

Herkullinen ruoka on aina tärkeä osa tilaisuutta. Keittiömestarimme loihtii tilauksesta maistuvan menun, joko noutopöydästä haettavaksi tai pöytiin tarjoiltuna.

Kartanossa on mahdollisuus majoittua upeissa, tilavissa sviiteissä tai romanttisessa aittamajoituksessa. Tilaisuuteen voi yhdistää saunomisen Beach House -tyylisessä Kartanon rantasaunassa, jossa on mukavat tilat oleiluun, kylpypalju rentoutumiseen ja mahdollisuus myös pienen ryhmän majoitukseen.

Lähellä ainutlaatuista luontoa

Kartanon pihalta avautuu hieno näkymä kalaisalle Tihvetjärvelle. Kartanon puistossa kiertää kävelyreitti, jolla on mahdollisuus tutustua erityiseen, jo 1800-luvulla puistoon istutettuun kasvillisuuteen. Pidemmille retkille eritasoisia vaellusreittejä tarjoaa läheinen Repoveden kansallispuisto. Kartanon puistossa on myös uusi frisbeegolf-rata aktiiviseen ulkoiluun.

Ajankohtaiset tapahtumamme näet ajankohtaista osiostamme.

Gallery Kirjokiven kartano

Kartanonhuone
Kartanonsali
juhlasalinkattaus
kartano
kartanonpyt

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.