WHD Gård

Elämyksiä, herkkuja ja laadukasta majoitusta

WHD Gård – perinteikäs, aikaisempi Woikosken tehtaan mallitila – tarjoaa nykyisin monipuolisia ja laadukkaita juhla-, kokous-, ohjelma- ja majoituspalveluja.

Tilan pihapiiristä avautuvat upeat näkymät Nurmaanjärvelle. Rannassa on kaksi tyylikästä rantasaunaa, joissa molemmissa on suuri, katettu terassi vaikka illanviettoon barbeque-hengessä ja kylpypalju rentoutumiseen.

WHD Gårdin tilausravintolat Talliravintola Hilupilttuu ja Esson Baari hellivät vatsaa tilan keittiön herkuin. Samassa pihapiirissä sijaitseva Woikosken automuseo esittelee upeita vanhoja autoja ja niihin liittyviä tarinoita. Ravintola Juureskellari palvelee kesäisin päivittäin, tilan omien ja lähituottajien tuotteista tehdyillä herkuilla.

Jahtimaat kutsuvat

Moderni Jahtimaja pienen matkan päässä tilalta tarjoaa mahdollisuuden pienimuotoiseen kokoukseen tai illanviettoon ja taukopaikan metsästysvieraillemme. Päivän kokemuksista rentoutuneena on hyvä nukahtaa yhdessä GuestHousen tasokkaista huoneista. Omatoimi matkaajia palvelevat myös Mummon mökki WHD Gårdin läheisyydessä sekä Haimin eräkämppä, Repoveden kansallispuiston kupeessa.

Tilan jahtimaat, luontopolut, kalaisat lammet ja henkilökuntamme odottavat Sinua viettämään juhlaa, kokousta, koulutusta, yritystapahtumaa tai virkistyspäivää rennossa miljöössä.

Tervetuloa vieraaksemme!

Ajankohtaiset tapahtumamme ja aukioloaikamme näet ajankohtaista osiosta.

Gallery WHD Gård

WHDpiha
WHDpiha2
automuseo4
automuseo5
automuseo6
kalaherkut netti

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.