Häät ja perhejuhlat

Häät tai muu juhla kartanossa – tai metsän siimeksessä?

Woikoski Feeling luo tunnelmalliset puitteet elämänne tärkeimpiin päiviin! Henkilökuntamme järjestää juhlanne ammattitaidolla ja tarjoilee herkullisen juhla-aterian. Tarjoamme tunnelmallisen miljöön kaikkien perhejuhlien viettoon, häistä syntymäpäiviin ja ristiäisistä sukujuhliin.

Kysy lisää tiloista, juhlamenuista ja majoitusmahdollisuuksista, niin suunnitellaan yhdessä elämänne muistorikkaimmat juhlat!

Juhlat Kirjokiven kartanossa

Kirjokiven kartanon päärakennuksessa on juhlatilat n. 60 hengelle. Kesäjuhlissa käytössä on myös kartanon avara puisto järvinäkymineen. Kustavilaisessa salissa on tila pienelle yhtyeelle, joten kartanossa sujuu myös tanssi. Kartanon puistossa on myös kaunis metsäkappeli vihkimiseen tai esimerkiksi kastejuhlaan.

Yön voi viettää jossain kartanon kolmesta, upeasta sviitistä, joiden lisäksi kartanon pihapiirissä on eri tasoisia majoitusmahdollisuuksia maalaishenkisistä Kartanon aitoista Beach House -tyyliseen Kartanon rantasaunaan. Kaikki petipaikat ja lisävuoteet hyödyntäen kartanon alueelle mahtuu majoittumaan yhteensä 31 yöpyjää.

Kartano on käytettävissä juhlapäivänä kello 24.00 saakka. Halutessaan on mahdollista vuokrata kartanon rantasauna, jossa juhlia voi jatkaa pienellä porukalla.

Juhlat Talliravintola Hilupilttuussa

Talliravintola Hilupilttuu WHD Gårdissa tarjoaa juhlienviettomahdollisuuden 50 hengelle rennossa maalaismiljöössä. Ravintolan laajalla piha-alueella on mahdollisuus järjestää hyvällä säällä erilaista ohjelmaa, ja juhlissa voi hyödyntää myös Piian ja Rengin rantasaunoja.

Hilupilttuussa vietettyjen juhlien jälkeen tarjoamme tilalla majoitusmahdollisuuden yhteensä 40 henkilölle: 20 yösijaa pihapiirin tasokkaassa GuestHousessa ja 20 paikkaa hyödyntäen lähialueen mökkejä.

Juhlat Jahtimajalla

Jahtimaja on juhlapaikkana pieni mutta sitäkin tunnelmallisempi! Tyylikkäästi sisustetussa ja tasokkaassa, ympäri vuoden käytössä olevassa metsästysmajassa onnistuvat pienet perhejuhlat 12 hengelle metsän siimeksessä.

Jahtimaja sopii rentoihin juhliin, joissa saunotaan, grillataan terassilla ja viihdytään vaikka lammen rannan kodalla. Jahtimajalla on majoitusmahdollisuus 4 hengelle, ja majoitukseen voi hyödyntää myös 1,5 km:n päässä olevaa GuestHousea, jossa voi yöpyä 20 henkeä.

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.