Woikoski Feeling

Woikoski Feeling – valloittavia hetkiä lähellä luontoa

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Woikoski Feeling ilahduttaa ja yllättää, se rentouttaa ja antaa voimaa. Woikoski Feeling on tunnetila, joka jää mieleen.

Woikoski Feeling -palvelujen sydän on WHD Gård, Woikosken perinteikäs kartano Kymenlaakson ja Savon rajamailla, keskellä upeaa, suomalaista luontoa. Kunnioittaen perinteitään ja historiaansa Woikosken tehtaan väelle hyvinvointia luoneena mallitilana, se palvelee tänä päivänä uusia vierailijoitaan: yrityksiä, yhteisöjä ja perheitä.

Tehtaan väelle kasvatetusta sokerijuurikkaasta ja viljasta tilalla on siirrytty raaka-aineisiin, joita hyödynnetään sydämellä tilan keittiöissä. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi tilan asiakkaat nauttivat mukavasta, laadukkaasta ja ylellisestä majoituksesta, jouhevasti toiveiden mukaan järjestetystä ohjelmasta, suomalaisesta metsä- ja järviluonnosta Repoveden kansallispuiston syleilyssä sekä aina vieraanvaraisesta ja ystävällisestä palvelusta.

Woikoski Feeling -palvelujen parissa asiakas tuntee olevansa tilan perustaneen ja sitä jo yli 80 vuotta hoitaneen omistajaperheen – Palmbergien suvun – tervetullut vieras ja osa Woikosken tarinantäyteistä historiaa.

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.