Rallikyyditys

WHD Gård Ryhmille Koko vuoden

Woikoski Feelingin rallikyyditys tarjoaa elämyksen aidon ralliauton kyydissä! Rallikyyditys on upea aktiviteetti osaksi työyhteisön virkistyspäivää, lahjaksi ystävälle, osaksi polttareita tai toteutettavaksi perheen kesken!

Woikoski Feelin tarjoaa vierailleen elämyksiä aitojen ralliautojen kyydissä. Kokeneet ja luotettavat kuskimme takaavat vauhtia ja adrenaliinia vuodenajasta riippuen WHD Gårdin yksityisellä jääradalla tai suljetulla soratiellä. Kyydityksessä autona toimii BMW 325 ralliauto. 

Woikoski Feeling järjestää rallikyyditystä niin pienille kuin isommillekin porukoille. Rallikyydityksen kesto on osallistujamäärästä riippuen n. 1 - 4 h. Rallikyyditys hinnoitellaan tapauskohtaisesti osallistujamäärän ja kokonaisuuden mukaan. 

Rallikyyditykseen voi yhdistää myös vierailun Woikosken Automuseossa, ruokailun persoonallisissa ravintoloissamme, rentouttavan illan rantasaunalla sekä laadukkaat unet tasokkaissa majoituskohteissamme WHD Gårdilla ja Kirjokiven Kartanolla. Kysy lisää kokonaisuudesta rallikyydityksen ympärille asiakaspalvelustamme. 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous 

 

whd@woikoski.fi  +358 40 656 5981
Myynti ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16

 

 

Turvallisuus on Woikoski Feelingin tärkeimpiä toimintaperiaatteita

 

Vaikka rallikyydityksessä vauhti ja jännitys ovat taattuja, on turvallisuudesta huolehdittu parhaalla mahdollisella tavalla. Rallikyydityksessä kuljettajalla sekä kyydissä olevalla on asianmukaiset varusteet. Ralliauto on varusteltu turvakaarin, asianmukaisin istuimin sekä turvavöin. Rallikyyditys toteutetaan vuodenajasta riippuen liikenteeltä suljetulla jääradalla tai sorapintaisella tienpätkällä. Rallikyydittäjät ovat kokeneista ja luotettavia ammattitaitoisia kuljettajia, joiden kyydissä elämys on taattu!

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.