Samppanjaillalliset

Woikoski Feeling järjestää samppanjaillalliset
31. heinäkuuta ravintola Juureskellarissa Nurmaan WHD Gårdilla
sekä 14. elokuuta Kirjokiven Kartanolla Kouvolan Vuohijärvellä. 

Kesän 2021 helteillä

Woikoski Feelingillä nautitaan

upeasta ruoasta ja kylmästä kuplivasta!

 

Woikoski Feeling järjestää samppanjaillalliset
31. heinäkuuta ravintola Juureskellarissa Nurmaan WHD Gårdilla
sekä 14. elokuuta Kirjokiven Kartanolla Kouvolan Vuohijärvellä. 
 
Tarjolla on upea viiden ruokalajin menu, jota tähdittävät upeat viinivalinnat.
Illan ruoat tarjoilee Woikoski Feelingin keittiömestarit
sekä Gastro Mestarimme Mia-Marika Lampinen.
Iltojen Sommelierina toimii alan monitaituri Antti Paasonen. 

 

Samppanjaillallisen menu:

 

Alkuruoka
 
Paistettua kampasimpukkaa, sitrusrisotto, jokirapukastike
 
Savustettua sorsaa
 
Pääruoka
 
Kalaa Feelingin tapaan 
 
Hauhalan hanhea
 
Jälkiruoka

 

Kinuski-karpalo Pavlova

 

Menun viinejä emme vielä paljasta,
kuvailemme jokaisen valinnan
yksityiskohtaisesti kunkin ruokalajin kera.

 

Samppanjaillalliset

lauantaina

31. heinäkuuta sekä

14. elokuuta 

klo 17.00

 

100 € / hlö

Sisältäen viiden ruokalajin menun sekä valitut viinit jokaiselle ruokalajille 

 

Varaa paikkasi samppanjaillalliselle

Woikoski Feelingin asiakaspalvelusta 

whd@woikoski.fi tai +358(0)406565981

 

Kuplivasti tervetuloa!

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.