Cryo-klinikka

Woikoski Feeling Cryo-klinikka tarjoaa kokonaisvaltaisia cryo-hoitoja joko koko keholle tai paikallisesti. Olemme maailman kattavin klinikka, meillä on laitteet ihmisten, hevosten sekä koirien cryo-hoitoihin.

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan, tai paikallisesti erillisellä hoitolaitteella.

Tule CryoCabin huippukylmähoitoon! 
Perjantaina 13.11. klo 17.00 
Lauantaina 14.11. klo 12.00 

CryoCabin 35 €/ hlö 

Isänpäivä tarjous, coolein lahjaidea! 
CryoCabin huippukylmähoito lahjakortti 32€ (norm 35€) 
Tarjous voimassa 8.11.2020 mennessä ostetuissa lahjakorteissa! 

Varaa tai kysy lisää

Huippukylmähoidon hyödyt

 

Hyvinvointi

Parantaa yleistä hyvinvointa ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.


Kauneus

Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 Kcal.


Urheilu

Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.


Terveys

Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja, sekä tehostaa kehon omaa vastuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista ja lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.


Ihon hyvinvointi

Cryo-kasvohoito on ihanteellinen vähentämään turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.


Parempi uni ja vähemmän stressiä

Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.


 

Lisätietoa

 

Hevosten ja koirien cryo-hoidot