Junioreiden Suomen mestarit 2023 kouluratsastuksessa selvillä

SM-kultaa voitti Mette Kauppila ja Shania 37 kokonaistuloksin 144.173%. Fiilis on tosi hyvä. Tätä varten on treenattu ja tätä on odotettu ja nyt se tuli, kertoi Mette. Kisa meni paremmin kuin Mette odotti. Tämä on Meten ja Shanian viimeinen juniorivuosi, joten loppuvuonna otetaan jo nuorten startteja. Nuoriin siirtyessään heillä on tavoitteena päästä nuorissakin PM- ja EM – kilpailuihin.

Hopealle sijoittuvat Anniina Kolu & Ghana, kokonaistuloksin 138.804 %. Anniina kertoi, että on aivan  huikea fiilis, sillä kisat menivät paljon paremmin kuin hän odotti. Loppukauden suunnitelmana on siirtyä nuoriin ja startata nuorissa vielä tämän kauden aikana, joten nyt alkaa harjoitukset nuorten asioihin.

Kolmanneksi ja pronssille sijoittuivat Peppi Kokko & Damasco Caniceira kokonaistuloksin 137.820 %. Peppi on tosi tyytyväinen Damascoon, se suoritti tosihyvin koko viikonlopun. Kokonaisuudessaan on super hyvä fiilis, on tosi kiva saada mitali näin kovassa joukossa, kommentoi Peppi. Kaksikon kausi jatkuu junnuissa, jossa jatketaan ratsastaen arvokisoja.