Kouluratsastuksen hallitsevat Pohjoismaiden mestarit Ville Vaurio & G-Star nappasivat näyttävästi Suomen mestaruuden

#ratsastus #srlyhdessä #whdhevospalvelukeskus #woikoskifeeling #woikoski

Kouluratsastuksen kultamitalin voitti Ville Vaurio & G-Star, hopeaa saivat Stella Hagelstam ja Gin Tonic, pronssille sijoittui ratsukko Elisabet Ehrnroot ratsullaan Macacho.

Kokonaiskilpailun ja SM-mestaruuden voittivat näyttävästi hallitsevat Pohjoismaiden mestarit Ville Vaurio ja G-Star kokonaistuloksella 145.591%. Ville ja G-Star edustavat Dressage Team Traversia. G-Star on Villen sanoin ”törkeän hyvä hevonen”, jonka kanssa Ville on kilpaillut yhdessä viime kesästä. Ratsukon paras saavutus tähän mennessä on ehdottomasti PM-kultamitali. Tämän kauden alkuperäiset tavoitteet on jo ylitetty, loppukaudesta haetaan lisää varmuutta ja oppia. Tavoitteeksi Ville asettaa ratsukolle maajoukkuepaikan.

Hopeaa sai ratsukko Stella Hagelstam ja Gin Tonic Boen Ratsastajista kokonaistuloksella 134.272%. Stella kommentoi, että sunnuntaina Gin Tonic oli lauantaita vielä energisempi, joten hetkittäin hänessä oli pitelemistä, mutta Gin Tonicin kanssa ollaan kehitysvaiheessa vielä ja hevonen kokonaisuutena on erittäin laadukas, siinä on paljon voimaa sekä kapasiteettia. Stella ja Gin Tonic kilpailevat ensimmäistä kauttaan yhdessä. Tavoitteena on päästä kv-tasolle, laatu jo löytyy, rutiinia tarvitaan lisää.

Kolmanneksi sijoittuivat Elisabet Ehrnroot ratsullaan Macacho kokonaistuloksella 134.236%. Elisabet ja Macacho edustavat Helsingin Ratsastajia. Macacho on ollut pidemmällä kisatauolla ja lauantaina hieman tahmea suoritus sujui sunnuntaina huomattavasti paremmin Maccen tsempattua, joten Elisabet on erittäin tyytyväinen hienoon kilpailuun ja viikonlopun kokonaisuuteen heidän osaltaan varsinkin, kun piste-ero hopeasijaan oli erittäin pieni.