Nuorten ratsastajien Suomen mestaruus mitalit jaettiin WHD Gårdilla viikonloppuna

Nuorten kouluratsastajien mitalikolmikko hilpeissä tunnelmissa

Nuorten kouluratsastajien finaalit käynnistivät sunnuntaina Suomen mestaruuskilpailujen finaalipäivän. Sunnuntain vapaaohjelma tarjosi visuaalisesti näyttäviä musiikin ja liikeratojen yhteensovituksia, jota tuomarit osana kokonaisuutta arvioivat. 

Kokonaiskilpailun voiton ja SM-kullan nappasivat lauantain kakkoseksi sijoittuneet Martta Palola & Hottas Höjris kokonaispistein 137.249 % Martta ja Hottas edustavat Korsholms Sportryttare ry:ta. Martta oli erittäin tyytyväinen viikonloppuun ja suoritukseen ja kertoi fiiliksen olevan erittäin hyvä.

SM-hopeamitalin tasaisella suorituksellaan lunastivat Pinja Järvinen & Fahrenheit 44 kokonaispistein 134.557% Ratsukon paras saavutus tähän mennessä on SM-hopea nuorissa ja viides sija PM-junioreissa.

SM-pronssia nappasivat Veera Paloheimo & Wolle Wolkenstein kokonaispistein 21-vuotias Veera ja 20-vuotias Wolle Wolkenstein kilpailevat viidettä vuotta yhdessä. Ratsukko on saavuttanut tähän mennessä SM-kultaa 2020 ja 2022, EM edustus 2020, PM 2023 finaalin 9.sija. Nämä ovat Wollen kymmenennet ja samalla viimeiset SM-kisat. Vuoden 2022 Hevonen -tunnustuksenkin SRL:ltä saanut Wolle jää nimittäin nauttimaan eläkepäivistä näiden kisojen jälkeen.