Biolight

Biolightia voidaan käyttää kivunlievitykseen, pehmytkudosvammojen hoitoon, lisäämään aineenvaihduntaa ja ennaltaehkäisemään vammojen syntyä.

Biolightin 280 LED diodia tuottavat pulsoitua punavaloa ja lähi-infrapunavaloa. Laitteeseen on ohjelmoitu hoito-ohjelmia eri parametrein - hoitoaika, aallonpituus, pulssitus ja sekvenssi. Biolight Animal toimii verkkovirralla, mukana myös akku. 

Pulsoitu punavalo ja lähi-infrapunavalo eri sekvensseillä ja aallonpituuksilla laajentaa verisuonia lisäten solujen energiaa ja näin ollen edistää elimistön omaa kykyä parantua. Biolightia voidaan käyttää kivunlievitykseen, pehmytkudosvammojen hoitoon, lisäämään aineenvaihduntaa ja ennaltaehkäisemään vammojen syntyä.

Laitteella on CE-merkintä, joka vaaditaan kaikilta EU:ssa myytäviltä lääketeknisiltä laitteilta. Biolight täyttää lääketeknisten laitteiden vaatimukset ja direktiivit ja yhtiö on sertifioitu ISO 13485 -laatustandardilla.

Karoliinisen instituutin tutkimustulokset osoittavat, että Biolight-hoidon tehokkuutta voidaan mitata ja tulokset osoittavat merkittävän aktiivisuuden nousun hoidetulla alueella kuusi tuntia hoidon jälkeen. Tutkimus näyttää aktiivisuuden nousun liittyvän kasvutekijöihin ja kollageenin tuotantoon. 

MERKKI JA MALLI: Biolight Animal   VALMISTAJA: Biolight Ab