Hevosen kuntouttaminen vammasta

Jokainen hevosenomistaja kohtaa haasteita matkan varrella

Hevosen omistaja joutuu ennemmin tai myöhemmin tilanteeseen, missä hevonen sairastuu tai loukkaantuu jollain tavalla.
Tällöin on tärkeää tehda arvio hevosen kuntoutumisesta ja punnita mitkä seikat ovat tärkeimmät hevosen paranemiseen.
Kuntoutusvastaavamme Heli avaa blogissa kuntoutuksessa huomioitavia seikkoja.

Valmentautumisen idea

Harjoitus tekee mestarin ja mestari ei koskaan lopeta harjoittelua

Valmentautumista voi toteuttaa monella tapaa, mutta milloin se on kaikkein tehokkainta?
Valmentautumisen pääpointtejä ovat, tavoite, motivaatio ja sitoutuminen.
WHD Hevospalvelukeskus tarjoaa laadukasta valmennusta. Valmentajina toimivat Janne Bergh, Ville Vaurio, Siiri Kyrö, Minna Leppälä-Pirtilä ja Dominique Barthelaix.

Vesikävelytyksen ammattitatoinen toteutus

Kuntoutusvastaava Heli nostaa blogissa esiin monelle uusia kysymyksiä vesikävelytyksestä.

Yleisesti vesikävelyn etuina pidetään sen suoristavaa vaikutusta hevoseen, lihasten rasitusta veden vastuksen avulla ilman kovaa tärähdystä nivelille, hapenottokyvyn kehittymistä, jalkojen (alanivelten) liikelaajuuden kasvua, lanneselän liikkuvuuden paranemista jne. Vesikävelyssä ei kuitenkaan ole oikotietä onneen, vaan hyödyllinen harjoittelu vaatii perehtyneisyyttä.

Panosta hevosen ennakoivaan hoitoon

Kisakausi alkaa olla ohi ja edessä on pitkä talvi jolloin, on aikaa treenata kohti tulevan kauden haasteita, tärkeää on myös huollattaa harrastekaveria.

"Terve, hyvinvoiva ja onnellinen hevonen pitäisi olla jokaisen hevosenomistajan tavoitelistan kärjessä. Bonuksena tällä terveellä, onnellisella ja hyvinvoivalla hevosella on paljon paremmat mahdollisuudet suorittaa siltä pyydetyt tehtävät myös urheilun saralla."

Tunnelmia elokuun 2019 kouluratsastuskilpailusta ja huippu-uutisia

Päivä täynnä hienoja ratsukoita

Niin vaihtui kesä syksyyn ja eletään jo syyskuuta.
Luvassa on tunnelmia 31.8.2019 Oy Woikoski Ab.n järjestämistä 2-tason kouluratsastuskilpailuista,
sekä huippu-uutisia kilpailukaudelle 2020!

Luotamme St Hippolyten rehuihin

WHD Hevospalvelukeskus on käyttänyt St Hippolytin rehuja jo vuodesta 2011. Aluksi rehut tilattiin suomalaisen jälleenmyyjän kautta, kunnes vuonna 2015 todettiin että rehua kuluu runsaasti, joten olisi järkevämpää toimia itse jälleenmyyjänä. Vuonna 2015 WHD Hevospalvelukeskus aloitti ST Hippolyt rehujen jälleenmyyjänä.

ISO9001 –sertifikaatti ensimmäisenä Suomessa

Laatusertifikaatti takaa laadukkaan työn ja palvelun

WHD Hevospalvelukeskus on ensimmäinen hevosalan yritys Suomessa, jolle myönnettiin ISO9001- laatusertifikaatti 8.5.2019.

Sertifikaatin luovutti juhlavissa tunnelmissa Kiwa-Inspectan toimitusjohtaja Mikko Törmänen, joka kertoi suomalaisista yrityksistä vain 1%:n toimivan ISO 9001- laatujärjestelmän mukaisesti. Matkailuliiketoiminnassa Woikoski Feeling on esimmäisten joukossa Suomessa ja WHD Hevospalvelukeskus on Suomen ensimmäinen.

Tunnelmia kesäkuun 2019 kolmannen tason kouluratsastuskilpailuista

Tässä tulee parhaat palat, tunnelmat ja kuvakooste Woikoski Oy.n 14-16.6.2019 järjestetyistä kouluratsastuskilpailuista.

Järjestimme ensimmäistä kertaa kolmannen tason kouluratsastuskilpailut 14-16-6.2019 WHD Gårdin tapahtuma-alueella. Alueen kilpailukentät valmistuivat jo syksyllä 2018 ja maisemointi ja viimeistelytyöt valmistuivat kevään 2019 aikana.

Esittelyssä hevosfysioterapeutti Maja Littorin

Maja ja Fanny Littorin ovat pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneitamme

Toimimme yhteistyössä monien eri hevosalan ammattilaisten kanssa. Yksi tärkeimmistä on Maja Littorin, joka käy äitinsä Fanny Littorinin ohella hoitamassa hevosia WHD Hevospalvelukeskuksella kuukausittain. Maja on ammatiltaan hevosfysioterapeutti ja hän toimii yrittäjänä yrityksessä Equisense.