Takaisin blogiarkistoon

Luotamme St Hippolyten rehuihin

WHD Hevospalvelukeskus on käyttänyt St Hippolytin rehuja jo vuodesta 2011. Aluksi rehut tilattiin suomalaisen jälleenmyyjän kautta, kunnes vuonna 2015 todettiin että rehua kuluu runsaasti, joten olisi järkevämpää toimia itse jälleenmyyjänä. Vuonna 2015 WHD Hevospalvelukeskus aloitti ST Hippolyt rehujen jälleenmyyjänä.

St Hippolyt - osaamista jo yli 30 vuoden ajan 

St Hippolytin rehut ovat eläinlääkäreiden kehittämiä ja erittäin tarkalla laatuprosessilla tuotettuja. Toiminta on alkoi vuonna 1988 kun Bernd Ebert sai ajatuksen tuottaa mysliä hevosille Dielheimin myllyssä Baden-Württembergissä, eikä hän tuolloin voinut aavistaakaan olevansa vain muutamaa vuotta myöhemmin yksi alan innovatiivisimmista tuottajista.

Paljon on muuttunut hevosten ruokinnan suhteen viimeisten vuosien ja vuosikymmenten aikana. ”Heinä ja kaura ovat edelleen perustana, mutta ne eivät enää yksin riitä useimmille hevosille” Bernd Ebert selittää. Yrtit ovat St. Hippolytin tavaramerkki läpi tuotevalikoiman. Yrttien kysyntä kasvoi voimakkaasti kun yritys kehitti Struktur-E myslin ja aloitti kohdistetun myynnin. Mysli hevosten rehuna ei ollut tunnettu Saksassa, vaikka se jo pitkään oli ollut suuri tuote Britannian rehumarkkinoilla. Tämä mysli on nyt voittanut Saksan tallit. ”Laaja yrttien kirjo ja ravintoainerikkaus täydensivät yleisesti käytettyä ruokintaa kauralla ja auttoivat vähentämään kivennäisainerehujen käyttöä”. sanoo Ebert.

WHD Hevospalvelukeskuksella olemme erittäin tyytyväisiä St Hippolytin rehuihin. Tuotevalikoima on hyvä, löytyy perus- ja erikoisrehuja erilaisille hevosille. Syöttömäärät ovat pienet ja rehut ovat maistuvia. Tuotteet tuoksuvat hyvältä ja niiden laatu on aina sama. Tuotteiden tilaus tapahtuu helposti ja toimitus nopeasti.
”Osa hevosista voi aluksi nirsoilla uutta rehua, sillä St Hippolytin rehuissa yrtit tuoksuvat aika voimakkaasti. Totuttamalla hevoset uuteen rehuun pienillä määrillä saa kyllä ruuan maistumaan” tallimestari Hanna kertoo.

 

Meillä suosituimmat rehut ovat:

  • Strukture- E mysli, kilpahevosille tai raskasta työtä tekeville hevosille sopiva
  • Performance Fibre High Proteiini pelletti, lisäproteiiniä tarvitseville hevosille
  • Glyx mash, viljaton mash rehu
  • Hesta Mix mysli, iho-ongelmista ja kutinasta kärsiville hevosille
  • Gold Medal, lisäravinne lihasten kasvun tueksi  
  • Gemuse-Krauter-Mineralien, kaiken kattava kivennäisrehu Gemuse-Krauter-Mineralien
  • Linustar, rouhittu pellavasiemen valmiste
  • Gastrointestional, täydennysrehu vatsantoimintaan
  • Equilyte, elektrolyytti valmiste
  • Luzerne Mix, täydennysrehu ensiluokkainen leikattu raakarehu joka sisältää sinimailasta

Terveisin Hanna Anttonen, Tallimestari