Phovia led-valohoito

Phovia on uusi tapa manipuloida ihon solujen toimintaa orvaskedessä (epidermis) ja verinahassa (dermis). Phovia vähentää tulehdusta ja nopeuttaa solujen uusiutumista.

Phovia on kaksiosainen järjestelmä, joka koostuu LED-lampusta ja kromoforigeelistä, joita käytetään yhdessä. Ne tuottavat moniaallonpituista fluoresoivaa valoenergiaa, joka tunkeutuu ihon läpi eri syvyyksiin. Toisin kuin muut järjestelmät, Phovia pystyy laukaisemaan erilaisia hyödyllisiä vasteita eri tasoilla. 

Viiden viikon Phovia-hoidon vaikutus parantumattomaan haavaan

LED-lamppu on kädessä pidettävä akkuyksikkö. Laitteen kanssa työskennellessä suositellaan käytettävän suojalaseja. Laite on helppokäyttöinen. 

Geeli sisältää molekyylejä, jotka imevät (LED-lampusta) suunnatun valon hiukkasia ja lähettää ne sitten uudelleen eri aallonpituuksilla. Tämä tuottaa fluoresoivaa valoenergiaa (FLE), joka on avain Phovia- järjestelmän toiminnalle.

Geeliä levitetään hevosen iholle ja valaistaan sitten LED-lampulla. Tämä nopeuttaa ihon uudistumista.
Valon eri aallonpituudet tunkeutuvat ihossa eri syvyyksiin ja saavat aikaan erilaisia vaikutuksia.

Siniset aallonpituudet tunkeutuvat 1 mm syvyyteen tuhoten bakteereja ja vähentäen tulehdusta. 

Vihreät aallonpituudet tunkeutuvat 0,5–2 mm:n syvyyteen vahvistaen ihoa.

Keltaiset aallonpituudet tunkeutuvat 2 mm syvyyteen, mikä vähentää tulehdusta ja parantaa verenkiertoa. 

Pitkät punaiset aallonpituudet tunkeutuvat parhaiten, mahdollisesti jopa 6 mm syvyyteen. Ne uudistavat verisuonia ja vähentävät tulehdusta, lisäävät molekyylien tuotantoa sekä edistävät lisäkollageenisynteesiä, mikä johtaa nopeampaan haavan paranemiseen.

MERKKI JA MALLI: Phovia   VALMISTAJA: VETOQUINOL GROUP