X°Cryo™ -paikallishoito

X°Cryo™ on kylmää ilmaa ja lämmönvaihtelua käyttävä paikallinen kylmähoitolaite, joka auttaa moniin vaivoihin.

X°Cryo™ on kompakti, helppokäyttöinen ja turvallinen laite, joka käyttää sähköllä toimivaa jäähdytysyksikköä. Tämä tekee siitä helposti liikuteltavan. Paikallishoito ei vaadi nestemäistä typpeä eikä hiilidioksidia, joten sitä voidaan käyttää käytännössä katsoen kaikkialla, missä tavallinen sähköpistoke on saatavilla. Laite on riippumaton muista energialähteistä. 

X°Cryo™ -periaate perustuu jäähdytetyn ilman suureen tilavuuteen ja nopeuteen. Se tarjoaa erittäin tehokkaan ja täysin turvallisen menetelmän lämpöshokkien tuottamiseksi halutulle hoitoalueelle ilman paleltumisvaurioita tai muita sivuvaikutuksia. 

Kylmähoitoa käytetään hoitona lihaskipuihin, kouristuksiin, niveltulehduksiin, ihosairauksiin, tehokkaampaan vammoista palautumiseen ja yleiseen hyvinvointiin. Lähes mitä tahansa kehon osaa voidaan hoitaa paikallisella kylmähoidolla. Laitteen applikaattorien ainutlaatuisen rakenteen ansiosta niveliä ja muita kehon osia voidaan käsitellä erittäin nopeasti ja tehokkaasti.

X°Cryo™ vähentää turvotusta, nestevuotoa, nivelkipua, tulehduksia ja parantaa verenkiertoa. Hoito nopeuttaa toipumista vammoista ja lääketieteellisistä toimenpiteistä. Hoito helpottaa kroonista kipua ja niveltulehduksen oireita. 

X°Cryo™ nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää, parantaa lihasten liikkuvuutta ja yleistä elastisuutta. Auttaa useimpiin urheiluvammoihin, kipuihin, nyrjähdyksiin, venähdyksiin ja pehmeän kudoksen kipuihin.

MERKKI JA MALLI: CTN X°Cryo™  VALMISTAJA: Cryotech Nordic