Hyvä olo

Woikoski Feeling sisältää paljon pieniä ja hieman isompiakin hyvän olon asioita. Meillä voi kokea erilaisia elämyksiä luonnonkauniissa maisemissa, joista varmasti löydät juuri sen oman hyvän olosi. Luonnon rauha ja sen läheisyys yhdistettynä laadukkaisiin ja asiakaslähtöisiin palveluihin luovat unohtumattomia kokemuksia.

Aktiviteetit

Vieraanamme voit löytää hyvän olon reippaalta metsä- tai melontaretkeltä järven laineilta. Saatat pitää vauhdikkaammasta hyvästä olosta, mikä löytyy jäärata- tai Offroad –maastoajosta. Historian ystävät sekä autoharrastajat nauttivat Woikosken Automuseosta, mikä on yksi pohjoismaiden upeimmista yksityisistä autokokoelmista, tai Woikosken Tehdasmuseosta, mikä kertoo Woikoski Oy:n yli 135-vuotiaan yrityksen historian tähän päivään saakka.

Kauneushoitola Wiehättävä tuottaa sinulle kauneuden rentouttavan hetken, voit olla hetken ammattilaisen hemmoteltavana. Voimme myös järjestää hierontahetken tai ryhmällesi voimaannuttavan hengitys- ja venytysharjoittelun. Kuntosalissamme voit edesauttaa kunnon kohotuksen hyvää oloa. Sitten saunaan, paljuun – kenties uimaan sulaan veteen tai avantoon – tuntuupa hyvälle! Sauna ja lämmin kylpypalju palkitsevat onnistuneen päivän rentoutuneella olotilalla ja nukut rauhaisat unet. Samalla voit nauttia saunoilta avautuvista upeista maisemista.

Kesäaikaan WHD Gårdista on lyhyt matka kulttuuriin; tanssilava löytyy parin kilometrin päästä, kesäteatteri lyhyen ajomatkan päässä ja Salmelan taidekeskus sijaitsee Mäntyharjussa, 20 km päässä. Voit valita aktiviteetteja valmiista paketeistamme tai rakentaa yhdessä henkilökuntamme kanssa sopivia kokonaisuuksia. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja ryhmille, yrityksille tai ystäväporukalle. Teemme tunteella!

Majoitu laadukkaasti

WHD Gårdissa majoitut viihtyisään GuestHouseen. Kirjokiven kartanon sviitit tarjoavat arjen luksusta kauneudellaan ja kartanon piha-alueella sijaitsevat huoneet yllättävät monipuolisuudellaan. Kaikissa sängyissämme voit nukkua hyvät unet.

Ravintolapalvelut

Ravintolamme tarjoavat monipuolisia ja nautinnollisia juhla-, kokous- ja ateriapalveluja ympäri vuoden. Hemmottelemme asiakkaitamme yksilöllisesti suunnitelluilla menukokonaisuuksilla, joissa hyödynnämme mahdollisimman kattavasti oman tilan kasvimaan vihanneksia, yrttejä ja omien kanojen kananmunia sekä lähituottajien liha- ja kalatuotteita. Kesämatkustajia palvelemme Woikoskella sijaitsevassa Saiman Torpassa, missä voit nauttia kahvilapalveluista kosken kuohuja ihaillessa. WHD Gårdissa sijaitseva kesäravintola Juureskellari herättää makunystyrät vaativaankin makuun. Tule vieraaksemme!

Saunat

WHD Gårdin pihapiirissä Nurmaanjärven rannalla on vuokrattavana tyylikäs Piian rantasauna. Kirjokiven kartanon pihalla Tihvetjärven rannalla voi rentoutua tyylikkäässä, Beach House -tyylisessä Kartanon rantasaunassa ja sen oleskelutiloissa sekä tunnelmallisessa pienessä ja perinteisessä puusaunassa.

WHD Gårdin saunojen sekä kartanon isomman saunan edustalla on kylpypalju sekä tilavat, lasitetut ja katetut terassit, joissa on säteilylämmittimet viileämpien iltojen varalta. Kesäillan tuoksussa on mukava loikoilla saunan terassilla ja nauttia vaikka maittava barbeque-illallinen!

Woikoski Feeling on maailma, jossa arki unohtuu. Nauti ja tunne luonnonvoimat, anna aika hemmottelulle, maista tuoreus. Rentoudu ja anna hyvän olon valloittaa!

Woikoski Feeling asiakaspalvelu

Woikoski Feeling asiakaspalvelu

  • Ohjelmatarjontaa yrityksille ja yksityisille
  • Monipuoliset palvelut
  • Valmispaketit
  • Luontomatkailu, hyvinvointipalvelut
  • Laadukkaat ja monipuoliset majoituspalvelut

Myynti ja tiedustelut

Palvelemme: ma-pe klo 08:00 - 16:00
Puhelin: +358 40 656 5981
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä meihin!

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa.

Tutustu!

Majoitu mukavasti

Majoitu mukavasti

Laadukas majoitus ja hyvät unet juhla-, kokous- ja yritysvieraillemme sekä yksittäisille majoittujille.

Katso lisää

Aktiviteettejä

Aktiviteettejä

Tutustu erilaisiin valmispaketteihimme tai ota yhteyttä niin räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden!

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin! Soita numeroon +358 40 656 5981 tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

monogrammi

Myynti ja tiedustelut

+358 40 656 5981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Palvelemme: ma-pe klo 08:00 - 16:00

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Tilaa Woikoski Feeling -uutiskirje. Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä