Fasaanijahti

WHD Gård Ryhmille Talvi
Vietä elämyksellinen fasaanijahtipäivä.

Woikoski Feelingin WHD Gård tarjoaa hyvät olosuhteet metsästykseen. Harjoitamme metsästysalueillamme vastuullista fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä. Voimme taata asiakkaillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen ravintoloissamme.

Koirat kuuluvat olennaisesti suomalaiseen metsästykseen ja jahdeissa käytämmekin apuna seisovia kanakoiria ohjaajineen. Koiralla on keskeinen osa kaikessa metsästyksessä. Mahdollistamme myös treeni- ja koeviikonloput lintukoirakoille.

 

Elämysjahdit WHD Gårdilla

Fasaanijahdit toteutetaan WHD Gårdin monipuolisessa ja laajassa maastossa. Ohjatuissa jahdeissa käytämme seisovia kanakoiria ja kokeneet ohjaajamme vastaavat sujuvasta ja turvallisesta jahdista. Takaamme elämyksellisen ja riistarikkaan jahdin osallistujille. Fasaanijahtiin hyvän lisämausteen tuo myös jänisjahti, joka on mahdollinen laajalla alueellamme. 
Onnistuneen jahtipäivän viimeistelee riistaparaati ja Woikoski Feelingin ravintolamaailma, tasokkaat sauna- sekä majoitustilat. Jahdit toteutetaan 1-2 päivän pituisina paketteina ja jahdin yhteyteen voi yhdistää myös muita aktiviteetteja. 

Aktiviteetin toteutus:

Paikka: WHD Gård
Ryhmäkoko: 3-10 henkilöä
Kesto: 4-6 h
Fasaanijahti on toteutettavissa WHD Gårdilla lokakuun loppupuolelta helmikuun loppuun saakka. 
Jahtiin osallistuvilla tulee olla luvallinen metsästysase- sekä metsästyskortti.

Esimerkki jahtipäivästä:

  • Saapuminen WHD Gårdin jahtibrunssille
  • Jahtia seisovien kanakoirien kanssa 
  • Nokipannukahvit kodalla
  • Jahtiseremonia
  • Herkullinen lounas ja rentoutumista saunoen
  • Neljän ruokalajin riistaillallinen Ravintola Juureskellarissa

Kysy tarjousta elämysjahdista! 

Fasaanijahti viikonloput kaudelle 2020- 2021 

Fasaanijahti viikonloput 
Pääset jahtiin monipuoliselle alueelle seisovan kanakoiran kanssa ja jahtipäivä on täynnä riistatilanteita sekä onnistumisia.
Päivän kruunaa WHD Gårdin ravintolamaailma ja riistaillallinen yhdistettynä tasokkaisiin puitteisiin ja ammattitaitoiseen palveluun jotka tekevät viikonlopustasi elämyksen.
Katso viikonloput ja ilmoittaudu

Lintukoirien treeniviikonloput WHD Gårdilla
WHD Gårdin monipuolinen metsästysalue tarjoaa hyvät olosuhteet treenaamiseen.
Alueemme sopii hyvin kanakoirien, noutajien ja spanielien harjoittamiseen fasaaneilla ja voimme taata koirille riistatilanteita.
Kokoa oma porukka fasaanijahtiin ja viettämään aikaa yhdessä hyvien palveluiden pariin WHD Gårdille, viikonlopun pakettiin sisältyy fasaanijahti, majoittuminen Woikoski GuestHousessa ja tunnelmallinen riistaillallinen.
Katso vapaat viikonloput ja varaa omasi! 

Etsitkö paikkaa koe- tai koulutusviikonlopulle?

WHD Gårdin metsästysmaat soveltuvat hyvin lintukoirien treeni- koulutus- ja koetilaisuuksiin. Alueella on pelto- ja metsäsaarekkeita ja helppokulkuista suoaluetta, jossa on monipuoliset mahdollisuudet koirien koulutukseen fasaaneja hyväksi käyttäen. Vehkalammen alue mahdollistaa myös vesityö harjoittelun. Tarjoamme mahdollisuudet treenaamiseen ryhmille majoitus- ja ruokailupaketin sisältäen.

Kysy tarjousta koe- tai koulutusviikonlopusta!