Häät ja perhejuhlat

WHD Gård Kirjokiven kartano Ryhmille Yksilöille Koko vuoden

Woikoski Feeling tarjoaa tunnelmalliset juhlat ammattitaitoisella palvelulla ja tarjoiluilla. Järjestämme ylelliset juhlat romanttisessa Kirjokiven Kartanossa tai rennon tyylikkäällä WHD Gårdilla. Molemmissa kohteissamme luonnonrauha sekä järvimaisema hemmottelevat juhlaväkeä ja kruunaavat juhlatunnelman.

Erinomaisen ruoan ja kauniiden kattausten lisäksi voimme suositella juhlaan sopivaa ohjelmaa ja musiikkia, joka luo tunnelmasta tyylikkään harmonisen tai tanssittavan ja hauskan. Meillä juhlit häitä tai perhejuhlia, aina on hyvä syy juhlia ja nauttia elämästä!

Juhlat Kirjokiven Kartanolla

Kirjokiven Kartano tarjoaa upeat puitteet hää-, perhejuhlille. Kartanon tunnelma on sanoin kuvaamaton, juhlaväen saapuessa pihaan tuntuu kuin aika pysähtyisi ja on helppo nauttia hetkestä. Kartano sopii häiden, syntymäpäivien, kastejuhlien sekä muistotilaisuuksien viettoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme räätälöi juhlasta juuri teille sopivan, ikimuistoisen tilaisuuden.

Kirjokiven Kartanon päärakennuksessa on juhlatilat n. 60 hengelle. Kesäjuhlissa käytössä on myös kartanon avara puisto järvinäkymineen. Kartanon puistossa on kaunis metsäkappeli, joka soveltuu erinomaisesti vihkimiseen tai kastejuhlaan ym.

Illallisen jälkeen juhlia voi jatkaa Kartanon rantasaunalla, Tihvetjärven rannalla. Kartano tarjoaa juhlaväelle myös mahdollisuuden majoitukseen. Kartanon päärakennuksessa yön voi viettää upeissa sviiteissä tai Kartanon pihapiirin romanttisissa perinne-, parvi- tai luhtihuoneissa, jotka sisustukseltaan ja varustelutasoltaan vastaavat hotellihuoneita. Kartano tarjoaa majoitusta 25 hengelle.  

Juhlat WHD Gårdilla

WHD Gårdilla voit viettää tyylikkään rennot juhlat tai yhdistää juhliin aktiviteettejä.
Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa juhlan 45 hengen tilaisuuksiin saakka, kesällä voimme järjestää juhlan suuremmalle väelle piha-aluetta ja juhlatelttoja hyväksi käyttäen. Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa lämpimän tunnelman juhlaan kuin juhlaan.

WHD Gårdin Ravintola Juureskellari palvelee pienempiä juhlaporukoita, vanhaan Juureskellariin rakennettu ravintola on tunnelmaltaan intiimi ja ainutlaatuinen. Juureskellarin sisätilassa on ruokailupaikat 24 hengelle, kesäterassilla paikkoja on 25 ja lasitettu yläterassi tarjoaa paikan rennoille jatkoille, miksei jopa karaokelle!

WHD Gårdin monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet palvelevat myös juhlia, haluatteko vierailla ennen juhlaa automuseossa tai ottaa toisistanne mittaa frisbeegolfin parissa?
Iltaa voi jatkaa viihtyisästi rentoutuen Piian rantasaunalla ja pulahtaa Nurmaanjärveen. Woikoski GuestHousessa juhlaväki majoittuu juhlien päätteeksi, itse juhlan sankarit voivat viihtyä WHD Gårdin sviitissä ja väki kokoontuu aamiaiselle muistelemaan edellisen päivän mieleenpainuvimpia hetkiä.
WHD Gårdilla majoitamme yhteensä 22 henkilöä, lähialueen mökkikohteita hyödyntäen voimme suunnitella majoituksen isommallekin porukalle.

Juhlien ruokatarjoilut

Juhlamenumme vaihtelevat vuodenajan mukaan, käytämme aina tuoreimpia lähialueen tuottajien tuotteita, kesäaikaan oman kasvimaan tuotteita sekä villiyrttejä. Muovaamme menuja toiveidenne mukaan ja toteutamme maistuvia juhlabuffeita sekä pöytiin tarjoiltuja lautasmenuja. Woikoski Feelingin somelier suunnittelee jokaiseen menuun sopivan viinipaketin. Intohimomme on aito, hyvistä raaka-aineista valmistettu ruoka.

Woikoski Feelingin juhlabuffet 
Alkuun:
Lollorossoruususalaattia
Jogurttikastiketta
Punajuurta ja itsetehtyä kotijuustoa
Säilöttyjä suppilovahveroita
Savustettua järvikalaa lähialueelta
Tervamajoneesia

Keskelle:
Kuvalantilan possua
Punasipulihilloketta oman maan sipuleista
Paahdettua kurpitsaa ja hunajaa
Lämmin perunasalaatti

Jälkiruuaksi:
Talkkunavaahto, valkosuklaata ja puolukkaa

Esimerkkimenun hinta 39 €/hlö