Kauneushoitola Wiehättävä

Kauneutta ja hyvää oloa viihtyisässä ja kiireettömässä tunnelmassa

Wiehättävä on suurella sydämellä toimiva täyden palvelun kauneushoitola Woikoski Feelingin WHD-Gårdilla, Nurmaalla. Kaunis ja nykyaikainen hoitolamme sijaitsee elämyksellisen tilan pihapiirissä upeassa järvimaisemassa.

Kauneushoitola Wiehättävä tarjoaa yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia rentoutushetkiä päästä varpaisiin, sekä tämän hetken kysytyimpiä kauneudenhoitopalveluita. Tavoitteenamme on luoda hyvää mieltä tuova ja ainutlaatuinen hoitolakokemus jokaiselle asiakkaalle. Ihon hoidossa käytämme korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjojen tuotteita, joiden teho perustuu luonnon omiin puhtaisiin raaka-aineisiin, uusimpaan teknologiaan sekä tieteen innovaatioihin.

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. hemmottelevat, tulokselliset kasvohoidot, hellittelevät käsi- ja jalkahoidot, syvärentouttava kuumakivihieronta sekä trendikäs sokerointi. Kestävää kauneutta kynsiin luodaan geelilakkauksella tai geelirakennekynsillä. Uutta pirteää ilmettä kasvoille loihditaan puolestaan yksilöllisillä kestopigmentoinneilla sekä ripsienpidennyksillä. Laajennamme ja kehitämme palveluvalikoimaamme jatkuvasti. Hoitolasta voit ostaa mukaasi hoitoja tukevat laadukkaat kotihoitotuotteet, meikkejä sekä lahjakortteja hemmotteluun.

Wiehättävän hengetär on koulutettu kauneudenhoitoalan ammattilainen SKY-Erikoiskosmetologi Mia. Lämminhenkinen Mia on asiakkaidemme palveluksessa vuosikymmenen vankalla ammattitaidolla, jota hän kehittää ja ylläpitää säännöllisellä kouluttautumisella. 

Kauneushoitolan Joulukuun tarjous

Kauneushoitolan  Joulukuun tarjous

 

 Lue Mian Esittely


Hei, olen Mia ja työskentelen Woikoski Feelingillä kosmetologina kauneushoitola Wiehättävässä. Kaunis ja nykyaikainen hoitolamme on perustettu jo kesällä 2017, aktiivinen toiminta käynnistyi vuoden vaihteessa. Olen ilokseni saanut olla alusta saakka kehittämässä Wiehättävän toimintaa ja suunnittelemassa sen ihania palveluita. Hoidoissa käytetyt, sekä myynnissä olevat tuotteet ovat sellaisia, joiden laatuun itsekin luotan ja käytän niitä omassa päivittäisessä ihonhoidossani.

Haluan oppia uutta ja kehittyä työssäni jatkuvasti, pidänkin yllä ammatillista koulutustani jatkuvasti. Parasta työssäni on sen monipuolisuus, kuten erilaisen hoitojen tekeminen, ihmisten kohtaaminen ja heille hyvän mielen tuottaminen, sekä jatkuva kehitysprosessi.

Kokonaisvaltainen kauneus lähtee sisäisen sekä ulkoisen hyvinvoinnin tasapainosta, joista yksi osa on ulkonäöstään huolehtiminen ja itsensä hemmottelu. Pyrkimällä parhaaksi versioksi itsestään myös ulkoisesti kasvattaa itseluottamusta ja tuo valtavasti hyvää mieltä. Siksi jokainen kaipaa välillä rentoutumista ja irtiottoa arjesta tai ammattilaisen näkemystä oman ulkoisen olemuksensa kohentamiseen.

MIA

 

 

Kauneushoitola Wiehättävän palvelut ja hinnasto

Exuviance – Kasvohoidot


Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA). Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

Exuviance Classic - 75min/ 90€
Ylellinen, rentouttava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Erittäin kosteuttava. Virkistää jännittyneitä ja väsyneitä kasvojen lihaksia. Hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti. Sopii erityisesti aikuiselle iholle.

Sis. alkupuhdistus, AHA-kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, kasvo-, kaula- ja decolteehieronta, kultanaamio, käsien hieronta ja käsinaamio, seerumi ja hoitovoiteet.

Exuviance Pure- 60min/ 80€
Syväpudistava hoito aknelle, tukkoiselle, epäpuhtaalle ja/tai rasvoittuvalle iholle. Vähentää epäpuhtauksia, hillitsee talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä.

Sis. alkupuhdistus, booster ja/tai AHA-kuorinta, perusteellinen mekaaninen puhdistus, naamio, käsien hieronta, seerumi ja hoitovoiteet.

Exuviance Cure- 30min/ 45€
Ihoa uudistava ja virkistävä pikakasvohoito ilman mekaanista puhdistusta ja hierontaa. Paras hyöty saadaan 6-10 kerran sarjahoidolla 1-4vkn välein. Sarjahoito tuottaa näkyviä tuloksia. Se sopii erityisesti tietyn iho-ongelman hoitamiseen tai erittäin tehokkaaksi intensiivisesti ihoa uudistavaksi hoidoksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sis. Alkupuhdistus, booster ja/tai AHA-kuorinta, naamio, käsien hieronta, seerumi ja hoitovoiteet.

Lisäpalvelut Kasvohoitojen yhteydessä

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys- 15min/ 15€ (norm. 20€)

Ripsien kestovärjäys- 15min/ 15€ (norm. 20€)

Ripsien ja kulmien (sis.muotoilun) kestovärjäys- 20min/ 20€ (norm. 30€)

Huuli- tai leukakarvojen poisto- 10min/ 10€ (norm. 15€)

Kynsien lakkaus 15min/ 10€ (norm. 15€)

Mini- Manikyyri 30min. / 20 € (norm. 30€)

Mikroneulaus

Mikroneulaus on erittäin tehokkaasti uudistava ihonhoitokeino. Sillä voidaan saada huomattavia tuloksia ikääntyneen ihon ryppyjen ja juonteiden hoidossa sekä kosteusköyhän ja elottoman ihon, aknearpien ja pigmenttimuutosten hoidossa. Mikroneulaushoidolla voidaan kiinteyttää ihoa tehokkaasti, tasoittaa ihon väriä, tasoittaa jo syntyneitä juonteita ja ryppyjä, sekä hidastaa uusien juonteiden ja ryppyjen syntyä.

Mikroneulaushoitoa suositellaan aina 3 – 6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan paras hoitotulos. Ensimmäinen hoitokerta sisältää henkilökohtaisen mikroneulausrullan, jota säilytetään hoitolalla. Yhdellä rullalla voi tehdä kuusi hoitokertaa. Mikroneulausrullalla tehdään ihoon mikroskooppisen pieniä mikrokanavia, joita pitkin hoidossa käytetty erikoisseerumi saadaan imeytettyä syvemmälle ihoon. Tämän ihoon aiheutetun hallitun trauman ansiosta ihon omat fibroblastit aktivoituvat ja ihoon muodostuu kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa. Tämän seurauksena ihon ikääntyminen hidastuu ja kosteus ja kimmoisuus ihossa paranee. Neulaus voi tuntua jollain kasvojen alueella epämiellyttävältä ja kuumotus ja punotus hoidon jälkeen on yleistä. Hoitopäivänä ei suositella meikkaamista, saunaa tai kuumaa suihkua, eikä hikoilua. Saat mukaasi hoitovoiteen joka riittää kolmeksi päiväksi ihon jälkihoitoon.

Sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, mikroneulauksen ja tehoseerumin imeytyksen, erikoisnaamion kasvoille, kevyen niska-hartiahieronnan ja hoitovoiteet kasvoille.

Mikroneulaus – 1. Hoitokerta - 75min/ 120€ (sis. henk.kohtaisen hoitolaitteen)

Mikroneulaus – Jatkohoitokerrat - 45min/ 90€

Mikroneulaus sarjahoito 3 kertaa/ 255 € (85€/ krt)                                       
                      
Mikroneulaus sarjahoito 6 kertaa/ 480€ (80 /krt.)                                   

                                         

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan luotua helposti luonnollista mutta huoliteltua ilmettä kasvoille. Ripsien värjäys antaa upeaa syvyyttä katseeseen ja kauniin muotoisiksi värjätyt ja muotoillut kulmat kehystävät ja kohottavat kasvon piirteitä. Kulmakarvat siistitään vahalla ja/tai pinseteillä. Kestovärjäys haalistuu ja vaalenee hiljalleen noin kolmessa – neljässä viikossa.

Kulmien muotoilu- 15min/ 15€

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys- 20min/ 20€

Ripsien kestovärjäys- 20 min/ 20€

Ripsien ja kulmien (sis.muotoilun) kestovärjäys - 30min/ 30€  

Ripsipidennykset

Ripsipidennyksissä liimataan omien ripsien tyveen synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsipide nnykset suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tyylin mukaisesti. Ne ovat kauniit, helppohoitoiset ja kevyet, eivätkä tunnu silmissä miltään. Ripsiväriä ei ole tarvetta käyttää viikkoihin. Ripsipidennyksistä voidaan tehdä mahdollisimman luonnolliset, hyvin näyttävät, tai mitä vain näiden väliltä. Omien ripsien määrä, pituus ja vahvuus vaikuttavat paljon lopputulokseen. Ripsiammattilainen osaa suositella ja toteuttaa turvallisesti kauniit pidennykset, jotka eivät rasita tai vahingoita asiakkaan omia ripsiä. Ripsipidennysten laitto on itsensä hoitoa ja hemmottelua sekä rentouttava hetki omaa aikaa.

Suositeltu huoltoväli 3 vkoa klassisille ripsipidennykselle on noin 3 viikkoa ja volyymeille 3-4 viikkoa. Voit myös milloin vain halutessasi kasvattaa pidennyksesi pois tai tulla poistattamaan ne hoitolaan.

Uudet volyymiripset 4-6D – 2h 20min/ 120€ 

Uudet volyymiripset 2-3D- 2h/ 105€ 

Volyymiripset pikahuolto max 60min/ 55€

Volyymiripset huolto 2- 3D, 3vkoa- 75min/ 65€

Volyymiripset huolto 2-3D, 4vkoa – 90min/ 70€    
                                                                                                                  
Volyymiripset huolto 4-6D, 3vkoa – 90min/ 75€      
                                                                                             
Volyymiripset huolto 4-6D, 4vkoa – 105min/ 80€   

Max. 5 viikon huolto + 10- 20€

Uudet klassiset ripset 105min/ 85€

Klassiset ripsihuolto 2vkoa- 60min/ 45€

Klassiset ripsihuolto 3vkoa- 75min/  55€

Klassiset ripsihuolto 4vkoa- 90min/ 65 € 

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi/ uudet

Kestopigmentoinnit pysyvät ihossa 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä, kadoten lopulta kokonaan. Pigmentoinnin kestoa voi pidentää ja ylläpitää uusimalla hoitoa muutaman vuoden välein. Kestopigmentointikäsittelyn jälkeen lopputulos on aina n. 30%-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa noin viikossa, väri haalistuu halutun sävyiseksi.

Hinnat sisältävät kaksi käyntiä/ käsittelykertaa puudutuksineen.

Kulmakarvat- 3D karvatekniikan kestopigmentointi - 2,5h/ 380€

Kulmakarvat- Shadow tekniikan kestopigmentointi- 2,5h/ 350€

Silmät- Ylärajan pigmentointi- 1,5h/ 220€

Silmät- Ylä- ja alarajan pigmentointi- noin 1,5 h/ 320€

Huulet- 3D huultenrajaus kestopigmentointi- noin 2,5h/ 380€

Kestopigmentointi/ vahvistus

Kestopigmentointisi haalistuvat ja kaventuvat vuosien saatossa. Myös värisävy voi muuttua. Muutosten korjaaminen ei välttämättä vaadi samanlaista käsittelyä kuin ensimmäisiä pigmentointejasi tehtäessä, sillä ihon alla epidermiskerroksessa on jo jonkin verran väripigmenttiä. Usein pigmentointien vahvistamiseen riittääkin vain yksi käsittelykerta. 

Hinnat sisältävät yhden käynnin/käsittelykerran puudutuksineen.

Pigmentointien lisäkäsittelykerrat 120€/kerta

Kulmakarvat 230€

Silmät- yläraja 180€

Silmät- ylä ja alaraja 210€

Huulet- 3D huultenrajaus 230€


Manikyyri

Manikyyrillä eli käsihoidolla hellitään ja tehohoidetaan käsien ihoa, kynsiä ja kynsinauhoja. Kynsinauhat pehmennetään ja siistitään hellävaraisesti ja kynnet viilataan kauniin muotoisiksi. Ostaessasi kynsien lakkauksen saat mukaasi kynsilakan. Tällöin lakkaus on aina hygieeninen ja saat kauniista väristä iloa pidemmäksi aikaa.

Mini Manikyyrii- 30min/ 30€
Sis. Kynsien muotoilun viilaamalla, kynsinauhojen täydellisen käsittelyn, käsien ihoa ravitsevan hieronnan sekä kynsinauhaöljyn ja hoitovoiteen imeytyksen hieroen.

Hellittely Manikyyri - 60min/ 60€ 
Sis. Kynsien muotoilun, kynsinauhojen täydellisen käsittelyn, käsien uudistavan kuorinnan, kosteuttavan ja ravitsevan käsien naamion, pidemmän rentouttavan ja käsien ihoa hellivän hieronnan sekä kynsinauhaöljyn ja hoitovoiteen imeytyksen hieroen.

Kynsien lakkaus - 15min/ 15€
(Sis. minikynsilakkapullon)                                                                                               

Kynsien lakkaus manikyyrin yhteydessä – 15min/ 10€
(Sis. minikynsilakkapullon)                                               

Geelilakkaus manikyyrin yhteydessä– 30min/ 35€ (norm. 45€)                                                                                     

Pedikyyri

Kevyet ja hoidetut jalat pedikyyrillä eli jalkahoidolla. Valittavanasi rentouttavia vaihtoehtoja kevyestä hoidosta täydelliseen hemmotteluun. Ostaessasi kynsien lakkauksen saat mukaasi kynsilakan. Tällöin lakkaus on aina hygieeninen ja saat kauniista väristä iloa pidemmäksi aikaa.

Kevyt Jalkahoito – 40min / 40€ 
Sis. Jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja siistimisen, kynsinauhojen täydellisen käsittelyn sekä kynsinauhaöljyn ja jalkojen rentouttavan hieronnan.

Perus Jalkahoito – 60min/ 55€ 
Sis. Jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja siistimisen, kynsinauhojen täydellisen käsittelyn, kovettumien poiston, kynsinauhaöljyn sekä jalkojen rentouttavan hieronnan.

Hemmottelu Jalkahoito – 90min/ 80€ 
Sis. Jalkojen kylvetyksen, kynsien lyhennyksen ja siistimisen, kovettumien poiston, kynsinauhojen täydellisen käsittelyn, ihoa pehmentävän kuorinnan, virkistävän jalkanaamion, rentouttavan pidemmän jalkojen hieronnan, kynsinauhaöljyn ja jalkojen hoitovoiteen imeytyksen hieroen.

Kynsien lakkaus – 15min/ 15€
(Sis. minikynsilakkapullon)                                                                                 

Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä – 15min/ 10€
(Sis. minikynsilakkapullon)                                              

Geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä – 30min/ 35€ (norm. 45€)                                                                                

Varpaankynsien lyhennys – 20min/ 25€ 
Sis. Jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja siistimisen ja kynsinauhojen kevyen käsittelyn, kynsinauhaöljyn ja jalkojen hoitovoiteen imeytyksen.

 

Geelilakkaus ja geelirakennekynnet

Geelilakkaus

Geelilakassa yhdistyvät lakan ja geelin parhaat ominaisuudet, se on toiselta nimeltään kestolakkaus. Geelilakkaus koostuu useista ohuista kerroksista, jotka kovetetaan LED- tai UV- uunissa. Lopputuloksena kaunis ja upean kiiltävä väri joka kestää parhaimmillaan jopa kolme viikkoa.

Geelilakkaus yksivärisenä - 45min/ 45€

Geelilakkaus ranskalaisella / koristeltuna – 60min/ 55€

Geelilakkauksen poisto ja uusi geelilakkaus yksivärisenä - 60min/ 55€

Geelilakkauksen poisto ja uusi geelilakkaus ranskalaisella / koristeltuna – 75min/ 60€

Geelilakkauksen poisto - 30min/ 25€

Geelilakkaus varpaankynsille – 45min/ 45€

Geelilakkauksen poisto ja uusi geelilakkaus varpaankynsille – 60min/ 55€

Geelirakennekynnet

Rakennekynnet tehdään haluttuun pituuteen geelimassan ja kynsimuotin avulla. Geelimassa kovetetaan LED- tai UV valossa. Rakennekynnet ovat hyvä valinta silloin kun haluat geelilakkausta kovemmat ja kestävämmät kynnet. Kauniit kynnet ovat tärkeä osa huoliteltua ulkonäköä ja käyntikorttisi, joka viestii itsestään huolta pitävästä ihmisestä.

Geelirakennekynnet ilman lisäpituutta – 90min./ 65€

Geelirakennekynnet yksivärisenä – 2h./ 90€      
(max.5vkn huoltoväli)

Geelirakennekynnet ranskalaisella / koristeltuna – 2h15min./ 100€       
(max.5vkn huoltoväli)

Yhden kynnen korjaus - 15min./ 10€                                           
(2 kynnen korjaus sis. huoltoon, ylimenevät 2,-/kpl. Muuten 1 kynnen korjaus 10,-)

Rakennekynsien poisto - 30min./ 30€                 

Karvanpoisto sokerilla

Sokeroinnilla poistetaan häiritsevää karvoitusta vartalolta sokerointimassan ja oikean tekniikan avulla. Sokeroinnin avulla saadaan karvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti mutta tehokkaasti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on viikoiksi karvaton, pehmeä ja silkinsileä terve iho. Sokerointi toimii siten myös erinomaisena vartalonkuorintana käsiteltävältä ihoalueelta. Sokerointi on ihoystävällinen, vesiliukoinen, hellävarainen ja turvallinen karvanpoistomenetelmä. Hoito sopii niin naisille kuin miehillekin.

Bikinialue – 15min/ 20€ 

Laaja bikinialue – 20min/ 30€ 

Brasilialainen 1.krt – 60min/ 70€
(vain naisille)

Brasilialainen säännöllinen käynti, max. 6vkn välein – 45min/ 50€

Kainalot – 15min/ 20€ 

Kyynär - tai olkavarret – 20min/ 25€

Sääret tai reidet – 30min/ 30€ 

Sääret ja reidet - 75min/ 65€

Sääret, reidet ja bikinialue – 75min/ 80€

Sääret, kainalot ja bikinialue - 60min/ 65€ 

Sääret, reidet ja 1. krt brasilialainen – 2h/ 125€

Sääret, reidet ja säännöllinen brasilialainen – 90min/ 105€

Selkä – 45min/ 45€ 
Huuli- tai leukakarvat – 15min/ 15€

 

Vartalohoidot

Kuumakivihieronta- 60min/ 75 €

Kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä syvärentouttava hyvänolonhoito. Hieronta edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Lämpövaikutus edistää epäpuhtauksien poistumista elimistöstä ja lisää lymfanesteen kiertoa. Pitkäkestoinen lämpökontakti luo syvän ja kauan kestävän rentoutuksen sekä harmonisen mielialan.

                                                                                                                                              75,-

Hampaiden valkaisu NYT TARJOUKSESSA

CTN ProWhite hampaiden valkaisu- 40min/  NYT TARJOUKSESSA  75€, norm. 155€

Vuosia jatkuneen kehitystyön tuloksena on syntynyt ProWhite valkaisumetodi ja tuotesarja. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä sekä Suomen Tullilaboratorion testaamia. Valkaisugeelin teho perustuu erilaisiin soodayhdisteisiin ja muihin hapottomiin ja täysin myrkyttömiin ainesosiin, joihin sitoutunut happi vapautetaan katalyyttivalolla ja tämä prosessi valkaisee hampaat tehokkaasti. Valkaisugeeli aktivoidaan intensiivisellä kylmällä valotaajuudella, joka vapauttaa geelissä geelissä olevan hapen, mikä valkaisee hampaan pintoja lähes yhtä tehokkaasti kuin vanhanaikaiset peroksidigeelit, joiden käyttöä on mm. EU:ssa rajoitettu haittavaikutusten vuoksi.

CTN ProWhite valkaisussa käytetään kertakäyttöisiä, hygieenisesti yksittäispakattuja hammastarjottimia, joihin on jo tehtaalla annosteltu juuri oikea määrä valkaisugeeliä. Näin vältytään inhimillisen virheen riskiltä ja taataan prosessin 100% hygieenisyys. Valkaisutarjotin on kehitetty siten ettei epämukavia levittimiä tarvita hoidon aikana. Tarjottimessa oleva erikoisprisma on suunniteltu siten että se jakaa katalyyttivalon kaikille hampaan pinnoille ja asiakas voi pitää suun rentona ja suljettuna koko hoidon ajan. Tarjotin on erittäin pehmeä ja joustava, joka lisää käytön mukavuutta vielä lisää.

CTN ProWhite sopii kaikenikäisille ja se on testattu, turvallinen ja tehokas hampaidenvalkaisu menetelmä.

 

 

Aukioloajat joustavasti sopimuksen mukaan, maanantaista lauantaihin. Varmimmin pääset hoitoon varaamalla ajan hyvissä ajoin etukäteen, mutta aina voi tiedustella myös viimehetken varaustilannetta.

Lämpimästi tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Kauneushoitola Wiehättävä

Varaukset
040 6565 981
whd(at)woikoski.fi

Mia Degerholm, SKY-Erikoiskosmetologi 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osoite: Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa

Woikoski Feeling asiakaspalvelu

Woikoski Feeling asiakaspalvelu

  • Ohjelmatarjontaa yrityksille ja yksityisille
  • Monipuoliset palvelut
  • Valmispaketit
  • Luontomatkailu, hyvinvointipalvelut
  • Laadukkaat ja monipuoliset majoituspalvelut

Myynti ja tiedustelut

Palvelemme: ma-pe klo 08:00 - 16:00
Puhelin: +358 40 656 5981
Sähköposti: whd ( at )woikoski.fi

Ota yhteyttä meihin!

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa.

Tutustu!

Majoitu mukavasti

Majoitu mukavasti

Laadukas majoitus ja hyvät unet juhla-, kokous- ja yritysvieraillemme sekä yksittäisille majoittujille.

Katso lisää

Aktiviteettejä

Aktiviteettejä

Tutustu erilaisiin valmispaketteihimme tai ota yhteyttä niin räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden!

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin! Soita numeroon +358 40 656 5981 tai lähetä sähköpostia whd( at )woikoski.fi

Ota yhteyttä

monogrammi

Myynti ja tiedustelut

+358 40 656 5981
whd ( at )woikoski.fi
Palvelemme: ma-pe klo 08:00 - 16:00

Ota yhteyttä

 

Seuraa meitä

Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Evästekäytäntö Tietosuojaseloste