Koskenlasku

WHD Gård Kirjokiven kartano Ryhmille Kesä

Pidätkö jännityksestä ja vauhdista, koskenlasku on kokematta vielä monelta! Koskenlaskussa koet luonnon ja virtaavan veden paraatipaikalta adrenaliinilla höystettynä. Retki tähdätään Etelä-Suomen parhaalle koskenlaskureitille, edeten Ahvion- ja Pernoonkosken pärskyvät reitit, sekä Kultaankosken maltillisemmin virtaavat kosket.

 

Ohjelma alkaa kokoontumisella Woikoski Feelingin kohteisiin. Tästä siirrytään yhteiskuljetuksella Anjalaan, Mari’s Coffeeseen, jossa nautitaan retkikahvit ja jaetaan retkelle kuuluvat varusteet. Tämän jälkeen siirrytään retken lähtöpisteeseen Ahvionkoskelle, jossa opas käy läpi turvaohjeistuksen ja opettaa lautan käsittelyä. Sitten onkin vuorossa seikkailumatka Kymijoen vapaina virtaavien koskien kiehtovaan maailmaan.
Retki päättyy Pernoonkosken alle. Tästä jatketaan yhteiskuljetuksella Mari’s Coffeen kautta takaisin Woikoski Feelingille. Ohjelman järjestää Seikkailuviikari.

Aktiviteetin toteutus:

Paikka: WHD Gård, Kirjokiven Kartano
Ryhmäkoko: 8-15 henkilöä
Kesto: 6 h (Aika joella 1,5 - 2h)
Erityisvaatimukset: uimataito, alle 18- vuotiailta osallistumiseen allekirjoitettu vanhemman lupa.
Aktiviteetti on toteutettavissa touko-lokakuussa.

"Rakastan vauhtilajeja ja koskenlasku oli superhauskaa, koskenlaskun jälkeen palasimme WHD Gårdille saunomaan ja viileän järviveden jälkeen paljussa oli kiva lillua"