Vehnävuoren kävelyretki

WHD Gård Ryhmille Koko vuoden

Lähde mukaan opastetulle Vehnävuoren kävelyretkelle upeisiin maisemiin puhtaan luonnon äärelle.

Vehnävuoren luontoreittimme lähtee WHD Gårdin välittömästä läheisyydestä. Retkellä keitämme nokipannukahvit ja paistamme nuotiomakkarat laavulla nuotion lämmössä. Vehnävuorelta paljastuu uskomattomat näköalat ja maasto vaihtelee kalliokosta suomaisemaan. Aktiviteetti voidaan yhdistää esim. ryhmäytymisharjoituksiin ja lounaaseen, jolloin päivästä saadaan täysipainoinen tiimi-/tykypäivä.

 

Vehnävuoren luontopolku sijaitsee WHD Gårdin alueella ja tarjoaa helpon irtioton luontoon. Vehnävuoren reitti on noin 2 km pitkä, reitiltä valittavissa myös lyhyempi noin 1 km pituinen Lassinvuorenreitti. Reittien taukopaikkana toimii Lassinlaavu, jossa on mukava istuskella nuotion ääressä porukalla. Eurooppalaisille matkaajille Vehnävuoren alue esittelee Suomen luontoa monipuolisesti.

Aktiviteetin toteutus:

Paikka: WHD Gård
Ryhmäkoko: 6-30 henkilöä
Kesto: 1- 2 h
Ohjattu kävelyretki on toteutettavissa ympäri vuoden säävarauksella.
 

"Toimme Saksalaiset vieraamme WHD Gårdille, heille oli ennenkuulumatonta Vehnävuoren luonnon puhtaus ja hiljaisuus. Nokipannukahvi ja se, että voi maasta poimia marjan ja syödä sen, oli heille uskomaton kokemus josta he puhuvat edelleen."