Wine tasting

WHD Gård Kirjokiven kartano Ryhmille Koko vuoden

Oletko erityisen kiinnostunut viineistä tai etsitkö vinkkejä viinin ja ruuan yhdistämiseen?
Woikoski Feelingin somelier Iida haluaa saada ihmiset ajattelemaan viiniä enemmän. Mitä makuja viinistä löytyy ja mitä se kertoo viinin alkuperästä tai valmistuksesta? Erityisesti Iida painottaa aterian ja viinin yhteen kuuluvuutta ja hänen intohimonaan on löytää jokaiselle viinille paras hetki sen nauttimiseen.

Woikoski Feeling järjestää viinitastingejä tilauksesta Kirjokiven Kartanolla sekä WHD Gårdilla. Tastingin voi yhdistää illalliseen tai voimme keskittyä erikseen johonkin tiettyyn viinin ympärille rakentuvaan teemaan. Tasting on tunnelmallinen osa kokous- tai virkistyspäivän iltaa ja ystävä- tai polttariporukan illanviettoa.

Valitse valmis teema tai esitä toive somelierillemme!

Aktiviteetin toteutus:

Paikka: WHD Gård
Ryhmäkoko: 4-10 henkilöä
Kesto: 2-3 h
Erityisvaatimukset: kaikkien osallistujien tulee olla 18-vuotta täyttäneitä

Euroopan viinit, tasting ja illallinen
Tastingissä maistetaan kuuden eurooppalaisen maan viiniä. Somelier esittelee viinin ja pääsemme maistamaan viinin, tämän jälkeen tarjoamme maisteluannoksen kyseisen maan teeman mukaisesti. Annokset on laadittu viinille sopiviksi, jolloin viini ja ruoka täydentävät toisiaan loistavasti. Euroopasta mukana suurimmat viinimaat, Ranska, Italia, Espanja ja Saksa, nouseva Itävalta ja mielenkiintoinen erikoisuus Unkari.

 

Eurooppa vs. Uuden maailman viinit
Kuuden viinin tasting, jossa mukana kolme rypälelajiketta erilaisista olosuhteista. Vertailemme lajiketta Euroopassa kasvatettuna sekä Uudessa maailmassa. Pääsette itse toteamaan, kuinka ilmasto, maaperä ja valmistusmenetelmät vaikuttavat viiniin ja sen makuun. Lopuksi nautiskelemme illallisen ja pääsemme maistamaan siihen suunniteltuja viinisuosituksia.

"Viini on kuin laulu, jokainen tulkitsee sen omalla tavallaan."