Woikosken Automuseo

WHD Gård Ryhmille Yksilöille Koko vuoden

   
Woikosken automuseossa, WHD Gårdin pihapiirissä, on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen, noin 35 auton upea kokoelma. Huikeaan autokokoelmaan tutustutaan ammattitaitoisen oppaan johdolla. Jokaisen auton taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina ja historia.  Kokoelma liittyy tiiviisti Woikoski Oy.n teollisuushistoriaan ja omistajasuku Palmbergien perhehistoriaan. Museosta löydät myös Suomen historian huippuajoneuvoja sekä kilpa-autoilun helmiä. 
Autokokoelma on yksi Suomen kattavimmista.

 

Kokoelma elää ja uudistuu vuosittain

Kaudelle 2020 avaamme uudistuneen kokoelman, joka kertoo autojen kehityskaaresta ja esittelee Suomen presidenttien tunnetuimpia ajoneuvoja. Lisäksi kokoelmassa on esillä mm. Suomen ensimmäinen vetyauto, sekä eläintarhan ajoissa loistavasti pärjännyt kilpuri. Kaikki ajoneuvomme ovat hyväkuntoisia ja ajokuntoisia, pientä poikkeusta lukuun ottamatta.

”Automuseosta teki ainutlaatuisen hyvä opas, joka loi autoille persoonan. Kaikki museon autot olivat hyväkuntoisia ja jopa ajokuntoisia.”

 

Ryhmät

Automuseomme on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Vierailu sopii hyvin mm. TYKY- tai virkistyspäivän ohjelmaan. Luomme päivästä mieleisenne kokonaisuuden ruokailuineen. Kysy ryhmällesi tarjous opastetusta museovierailusta kahvin tai lounaan kera tai vaikkapa koko virkistyspäivän ohjelmasta! 

Aktiviteetin toteutus:

Paikka: WHD Gård
Ryhmäkoko: 6-60 henkilöä
Kesto: 1 h
Ryhmiä museo palvelee ympäri vuoden tilauksesta ja on kesäisin avoinna päivittäin.