Cryo- klinikka

WHD Gård Ryhmille Yksilöille Koko vuoden

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön oman puolustusjärjestelmän ja näin vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan, tai paikallisesti erillisellä hoitolaitteella.

 

 

Huippukylmähoidon hyödyt


Hyvinvointi
Parantaa yleistä hyvinvointia ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.

Urheilu
Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.

Terveys
Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja, sekä tehostaa kehon omaa vastustuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista sekä lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.

Parempi uni ja vähemmän stressiä
Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.

Ihon hyvinvointi
Cryo-kasvohoito on ihanteellinen vähentämään turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.

Kauneus
Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 kcal.

Cryo°Cabin™ 
Yhden hengen yksittäinen hoitokerta 35 €/hlö
3 kerran sarjakortti 105 €/hlö
6 kerran sarjakortti 180 €/hlö

CTN X°Cryo™ 
Paikallinen hoitokerta 27 €/hlö
3 x sarjahoito paikallinen hoito 75 €/hlö

CTN X°Cryo™ - kasvot, Kauneushoitola Wiehättävä
Kasvojen kylmähoito ja LED- valoterapia 45 min. 60 €/hlö
(sis. kasvojen alkupuhdistus, hoitoseerumi ja hoitovoide)
Muun kasvohoidon yhteydessä 45 €/hlö