Häät ja perhejuhlat

WHD Gård Kirjokiven kartano Ryhmille Yksilöille Koko vuoden

Woikoski Feeling tarjoaa tunnelmalliset juhlat ammattitaitoisella palvelulla ja tarjoiluilla. Järjestämme ylelliset juhlat romanttisessa Kirjokiven Kartanossa tai rennon tyylikkäällä WHD Gårdilla. Molemmissa kohteissamme luonnonrauha sekä järvimaisema hemmottelevat juhlaväkeä ja kruunaavat juhlatunnelman.

Erinomaisen ruoan ja kauniiden kattausten lisäksi voimme suositella juhlaan sopivaa ohjelmaa ja musiikkia, joka luo tunnelmasta tyylikkään harmonisen tai tanssittavan hauskan. Meillä juhlit häitä tai perhejuhlia, aina on hyvä syy juhlia ja nauttia elämästä!

Juhlat WHD Gårdilla

 

WHD Gårdilla voit viettää rennon tyylikkäät juhlat järvimaisemissa.

Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa juhlan 45 hengen tilaisuuksiin, kesällä järjestämme juhlan suuremmallekin väelle piha-aluetta ja juhlatelttoja hyödyntäen. Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa lämpimän tunnelman juhlaan kuin juhlaan.

WHD Gårdin vanhaan kellarirakennukseen entisöity Ravintola Juureskellari palvelee pienempiä juhlaseurueita ja on tunnelmaltaan intiimi sekä ainutlaatuinen. Juureskellarin sisätiloissa on ruokailupaikat 24 hengelle, kesäterassilla paikkoja on 25 ja lasitettu yläterassi tarjoaa paikan rennoille jatkoille.

WHD Gårdin monipuolisesta palvelutarjonnasta löydätte aktiviteetit myös juhlaan, esimerkiksi automuseovierailun muodossa. Juhlapäivän ilta jatkuu viihtyisästi rentoutuen Piian rantasaunalla ja pulahtamalla Nurmaanjärveen. Woikoski GuestHousen valkeissa lakanoissa juhlaväki majoittuu laadukkaasti ja itse juhlan sankarit voivat nauttia olostaan WHD Gårdin kuivurisviitissä. Koko juhlaväki kokoontuu yhdessä aamiaiselle muistelemaan edellisen päivän mieleenpainuvimpia hetkiä.


WHD Gårdille majoittuu yhteensä 22 henkilöä, lähialueen mökkikohteita hyödyntäen voimme suunnitella majoituksen isommallekin porukalle.

Juhlat Kirjokiven Kartanolla

 

Kirjokiven Kartano tarjoaa upeat puitteet hää-, perhejuhlille. Kartanon tunnelma on sanoinkuvaamaton, juhlaväen saapuessa pihaan tuntuu kuin aika pysähtyisi ja on helppo nauttia hetkestä. Kartano sopii häiden, syntymäpäivien, kastejuhlien sekä muistotilaisuuksien viettoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme räätälöi juhlasta juuri teille sopivan, ikimuistoisen tilaisuuden.

Kirjokiven Kartanon päärakennuksessa on juhlatilat noin 60 hengelle. Kesäjuhlissa käytössä on myös kartanon avara puisto järvinäkymineen. Kartanon puistossa on kaunis metsäkappeli, joka soveltuu erinomaisesti vihkimiseen tai kastejuhlaan.

Illallisen jälkeen juhlia voi jatkaa Kartanon rantasaunalla, Tihvetjärven rannalla. Kartano tarjoaa juhlaväelle myös mahdollisuuden majoitukseen. Kartanon päärakennuksessa yön voi viettää persoonallisissa kartanon sviiteissä tai pihapiirin romanttisissa perinne-, parvi- tai luhtihuoneissa, jotka sisustukseltaan ja varustelutasoltaan vastaavat hotellihuoneita. Kartano tarjoaa majoitusta yhteensä 25 hengelle.  

 
Juhlien ruokatarjoilut

 

Juhlamenumme vaihtelevat vuodenajan mukaan, käytämme aina tuoreimpia lähialueen tuottajien raaka-aineita, kesäaikaan oman kasvimaan tuotteita sekä villiyrttejä. Valmistamme menut toiveidenne mukaan joko buffet tarjoiluna tai pöytiin tarjoiltuina lautasannoksina. Suunnittelemme mielellämme myös ruokaan sointuvan viinikokonaisuuden menun ympärille.