Kokous Woikoski Feeling -tyyliin

Woikoski Feelingin kohteet Etelä-Savon ja Kymenlaakson rajalla, vain parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä tarjoavat ainutaatuiset puitteet erilaisille kokouksille ja koulutuksille.

Woikoski Feeling tarjoaa laadukkaat puitteet kokouksille ympäri vuoden. Takaamme rauhallisen, luonnonläheisen ja inspiroivan miljöön erilaisten kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Kokoukseen Woikoski Feelingillä sisältyy aina myös herkullinen ja aito, lähituottajien raaka-aineista valmistettu ruokailukokonaisuus persoonallisissa ravintoloissamme. Woikoski Feelingillä voit viettää päiväkokouksen tai viihtyä useammankin yön yli, monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjontamme äärellä.

Woikoski Feelingin tasokkaat puitteet WHD Gårdilla sekä Kirjokiven Kartanolla sopivat 6-50 hengen kokouksille. Tavanomaisen kokouksen lisäksi järjestämme mielellämme erilaisen kokouksen esimerkiksi luonnon äärelle laavulle tai metsään, sekä toteutamme mitä omalaatuisimmatkin kokouspaketit. Woikoski Feeling tarjoaa laadukkaat puitteet kokouksille ympäri vuoden.

Kirjokiven Kartano

 

Kymenlaakson Vuohijärvellä, Repoveden Kansallispuiston kupeessa sijaitseva 1890-luvun lopulla rakennettu Kirjokiven Kartano on paitsi kulttuurinähtävyys, myös tunnelmallinen kokouspaikka. Kartanon miljöö sopii hyvin erilaisille kokouksille sekä koulutuksille. Yksityisen miljöönsä puolesta Kirjokiven Kartano sopii erinomaisesti juuri strategiapäivien ja johtoryhmien kokouspaikaksi. Kartano on myös oiva paikka erilaisille TYHY-päiville. Kirjokiven Kartanon tilat sopivat 6-30 hengen kokouksille ja koulutuksille.

 

Tutustu Kirjokiven Kartanon kokoustiloihin

 

WHD Gård

Woikoski Feeling -palvelujen sydän on WHD Gård, Woikosken perinteikäs tila Kymenlaakson ja Savon rajamailla, keskellä upeaa, suomalaista luontoa. Kunnioittaen perinteitään ja historiaansa Woikosken tehtaan väelle hyvinvointia luoneena mallitilana, se palvelee tänä päivänä uusia vierailijoitaan: yrityksiä ja matkailijoita. WHD Gårdin tila on ollut Woikoski Oy:n omistuksessa jo 1930-luvulta saakka. Nykyisin 400 hehtaaria laaja alue on palautettu alkuaikojensa loistoon ja alueesta sekä sitä ympäröivistä metsistä pidetään hyvää huolta, sillä Woikoski Feelingin matkailupalvelukokonaisuuden myötä ne tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. 

Tehtaan väelle kasvatetusta sokerijuurikkaasta ja viljasta tilalla on siirrytty raaka-aineisiin, joita hyödynnetään sydämellä tilan keittiöissä. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi tilan asiakkaat nauttivat mukavasta, laadukkaasta ja ylellisestä majoituksesta, jouhevasti toiveiden mukaan järjestetystä ohjelmasta, suomalaisesta metsä- ja järviluonnosta Repoveden kansallispuiston syleilyssä sekä aina vieraanvaraisesta ja ystävällisestä palvelusta. Woikoski Feeling -palvelujen parissa asiakas tuntee olevansa tilan perustaneen ja sitä jo yli 80 vuotta hoitaneen omistajaperheen – Palmbergien suvun – tervetullut vieras ja osa Woikosken tarinantäyteistä historiaa

WHD Gård sopii loistavasti kokouksille ja koulutuksille, joiden yhteyteen halutaan lisätä ripaus menoa ja meininkiä! Järjestämme mielellämme kokouspäivän yhteyteen esimerkiksi offroad-maastoajosafarin, jousiammuntaa tai Cryo-huippukylmähoidon! Kuuntelemme vieraidemme toiveet ja järjestämme personoituja kokous- ja koulutuskokonisuuksia. WHD Gårdin tilat sopivat 6-50 hengen kokouksille ja koulutuksille. 

 

Tutustu WHD Gårdin kokoustiloihin

 

Kokous Woikoski Feeling -tyyliin

 

Esimerkki on suuntaa antava. Järjestämme kokonaisuuden aina vieraidemme toiveiden mukaan. 

 

Keskiviikko

 

9.30

Saapuminen Kirjokiven Kartanolle
Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Vuohijärvi

Tervetulokahvi ja suolainen kahvileipä

10.00

Kokous Kartanon takkasalissa

12.30

Lounas Kustavilaisessa salissa  

16.00

Iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä

Majoittuminen Kartanon huoneisiin

16.30

Jousiammuntaa Kartanon maisemissa

18.00

Rentoutumista saunoen

20.00

Kolmen ruokalajin illallinen Kustavilaisessa salissa

 

Torstai

 

8.00

Aamiainen

9.00

Kokous

12.00

Lounas

14.30

Siirtyminen WHD Gårdille

Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa

15.00

Opastettu kierros Woikosken Automuseossa

Iltapäiväkahvi ja suolainen kahvileipä

16.00

Offroad-maastoajo tai Kauneushoitola Wiehättävän hemmottelua ja/tai Cryo-huippukylmähoito

18.00

Siirtyminen Kirjokiven Kartanolle

20.00

Viiden ruokalajin illallinen Kustavilaisessa salissa

 

Perjantai

              

8.00

Aamiainen

9.00

Opastettu retki Syksyiseen Repoveden kansallispuistoon

12.00

Nuotiolounas Repoveden kansallispuistossa

 

 

Ota yhteyttä

 

whd@woikoski.fi  +358 40 656 5981
Myynti ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16