Woikosken Tehdasmuseo

Woikosken tehdasmuseo Ryhmille Koko vuoden Historia
Woikoski Oy on neljännessä sukupolvessa toimiva perheyritys sekä kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Yrityksen suurimpiin asiakkaisiin kuuluu teollisuusyrityksiä, sairaaloita ja elintarvikevalmistajia.

Woikosken tehdasmuseo kertoo yrityksen tarinan, Vehkalahdelle vuonna 1882 perustetusta kimröökitehtaasta nykyiseksi Woikoski Oy:ksi.
 

Woikosken Tehdasmuseo sijaitsee Oy Woikoski Ab:n Voikosken tehdasalueella osoitteessa Virransalmentie 2023, 52920 Voikoski (Mäntyharju)

 

Varaa paikkasi opastettu kierros
Woikoski Feelingin asiakaspalvelusta
 
whd@woikoski.fi  +358 40 656 5981

Myynti ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16
Sykähdyttäviä tarinoita menneisyydestä nykypäivään

 

Jännittävä museokierroksemme alkaa siltaa pitkin kävelyllä yli kuohuvan Voikosken johtaen vanhaan rasvatehtaaseen. Tehdasrakennus toimii tänä päivänä Woikosken tehdasmuseona, jonne vieraat ohjataan tarinoiden saattelemana. Aluksi katsomme yhdessä yrityksen vaiheista, sen historian käänteistä ja tämänhetkisestä toiminnasta kootun lyhytelokokuvan, jonka jälkeen tutustumme museoon oppaan johdolla ja kuulemme tarinoita tehtaan, sen henkilökunnan sekä sen perustajasuvun värikkäästä historiasta.

Pääset mm. kurkistamaan tehtaanjohtajan ylvääseen konttoriin ja voit kuvitella itsesi palkkaluukulle lauantaina palkkapussiasi noutamaan. Museokierroksemme esittelee myös vanhan Woikosken laboratorion ja sen mielenkiintoisen välineistön. Näet myös tehtaan aikaisempaa jykevää kalustoa ja tuotantoa – vanhoista koneista ensimmäisiin kaasupulloihin.

Ryhmät

 

Tehdasmuseo on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Vierailu sopii hyvin ohjelmanumeroksi mm. TYKY- tai virkistyspäivään. Ohjelmaan on mahdollisuus sisällyttää tutustuminen myös läheiseen Woikosken automuseoon, joka valottaa lisää Oy Woikoski Ab:n perustajasuvun historiaa.

 

Aktiviteetin toteutus:

Paikka: Voikoski
Ryhmäkoko: 6-20 henkilöä
Kesto: n. 1 h
Ryhmiä museo palvelee ympäri vuoden tilauksesta.

 

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous 

 

whd@woikoski.fi  +358 40 656 5981
Myynti ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16