Ainutlaatuiset ideat polttareihin

polttarit

Unohtumattomien polttarien järjestäminen voi vaikuttaa haastavalta tehtävältä. Mietittävänä on aikataulut ja päivän aktiviteetit, unohtamatta siirtymiä, ruokailuja ja majoitusta. Jokainen polttarisankari on tietenkin myös erilainen. Toiset kaipaavat elämyksiä ja actionia, kun taas toiset haluavat hemmottelua ja rauhallista yhdessäoloa ennen tärkeää päivää.

Woikoski Feelingilllä polttarien järjestäminen on helppoa. Meillä on monipuolinen valikoima elämyksiä, jotka ovat toteutettavissa joko polttarisankarille tai koko porukalle.

Onko polttarisankarin aika heittäytyä rämäpäisesti?

Sulhasen tai morsiamen rohkeutta voidaan testata vauhdikkaiden aktiviteettien parissa. Offroad -maastoajo tarjoaa adrenaliinia polttaripäivään. Koko porukka pääsee mittelemään ajotaitojaan ja kokemaan onnistumisen tunteita haastavassa maastossa. Autosaattue kommunikoi radiopuhelimien välityksellä, joten fiiliksiä voidaan vaihtaa koko aktiviteetin ajan.
 


Endurosafarissa maasto voidaan valita kuljettajien kokemuksen mukaan. Kokeneemmat kuskit saavat haluamaansa haastetta ja lajiin tutustujilla on mahdollisuus rauhallisempaan ajoon.

 

Polttaripäivään sopii loistavasti myös rennot kisailut. Frisbeegolf radoillamme voitte nauttia upeista järvimaisemista ja järjestää oman turnauksen polttariporukan kesken. Maastopyöräily monipuolisessa harjumaastossa tuo liikuntaa polttaripäivään. SUP–lautailu ja kanoottiretket puolestaan ovat helposti omaksuttavia lajeja, joissa pääsette nauttimaan rennosta yhdessäolosta koko seurueen kanssa.

Hemmottelua polttaripäivään

Polttaripäivään voi kuulua monenlaista hemmottelua. Woikoski Feeling tarjoaa Wellness-palveluita ja meillä on mahdollista päästä kokeilemaan monelle täysin uusia hoitoja.

Cryo-huippukylmähoidolla herätetään elimistön puolustusjärjestelmä. Cryo-kabiinissa hoito tapahtuu 130 C asteen lämpötilassa, 1–3 minuutin ajan. Meillä on myös mahdollista kokeilla mm. punavaloterapiaa tai ylipainehappihoitoa.
 

 

Polttarisankarille voidaan järjestää myös hemmotteleva kasvohoito tai kuumakivihieronta omassa kauneushoitolassamme, Wiehättävässä. Kaikista wellness-palveluistamme voit lukea lisää täältä. Polttaripäivän kruunaa tietenkin rantasauna, jonka lomasta on helppo pulahtaa Nurmaanjärveen.

Polttaripäivän ruokailut ja majoitus

Älä tuhlaa polttaripäivää turhiin siirtymiin, meillä majoitus ja ruokailu onnistuvat samassa paikassa ja polttariporukka pysyy hyvin kasassa. Keittiömestarimme hemmottelee polttariporukkaa maistuvalla menulla. Järjestämmekö ruokailun yhteyteen wine-tastingin?

Päivän päätteeksi kaikki majoittuvat tasokkaasti varustelluissa huoneissa. Polttarisankarille voidaan myös varata tyylikäs sviitti, omalla spa-osastolla.


Kuivurisviittissä on oma spa-osasto


Haluatko järjestää polttarit meillä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro toiveistanne niin rakennetaan teille unohtumaton polttaripäivä.

whd@woikoski.fi   +358 40 656 5981

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.