Kirjokiven kartano

Kartanon alue on miljöö jossa voit unohtaa turhan ja keskittyä hetkeen. 


1890-luvun lopulla rakennettu, Eliel Saarisen suunnittelema Kirjokiven Kartano on paitsi kulttuurinähtävyys, niin lisäksi äärimmäisen tunnelmallinen paikka unohtumattomille häille, perhejuhlille tai yrityksen tilaisuuksille. Kartano on loistava miljöö myös hallitus- ja johtoryhmien tarpeisiin, tai kokouksen ja virkistyspäivän viettoon. 

Herkullinen ruoka on aina tärkeä osa tilaisuutta. Keittiömestarimme loihtii tilauksesta maistuvan menun, joko kauniisti katettuun noutopöytään tai juhlallisesti pöytiin tarjoiltuna. Kartanon Kustavilaiseen saliin katetaan aina paikka kunnioituksen osoitukseski myös talon rakennuttaja Rudolf Elvigille.

Kartanossa on mahdollisuus majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Tilaisuuteen voi yhdistää saunomisen Beach House -tyylisessä Kartanon rantasaunassa, jossa on mukavat tilat oleiluun, kylpypalju rentoutumiseen ja talvella avanto rohkeimmille vilvoittelijoille. 

Kartanon huoneista avautuu hieno näkymä Tihvetjärvelle. Kartanon puistossa kiertää kävelyreitti, jolla on mahdollisuus tutustua erityiseen, jo 1800-luvulla puistoon istutettuun kasvillisuuteen. Pidemmille retkille eritasoisia vaellusreittejä tarjoaa läheinen Repoveden kansallispuisto.