Tunnelmaa ja aitoja makuja Ravintola Juureskellarissa

Ravintola Juureskellari sijaitsee WHD Gårdin tilalla Nurmaalla ja se on nimensä mukaisesti vanhaan kellarirakennukseen entisöity intiimi ja tunnelmallinen ravintola. Kesäisin ravintolan yhteydessä on auki myös kaksi terassia.

Ravintola Juureskellarissa hemmottelemme asiakkaitamme yksilöllisesti suunnitelluilla ja korkealaatuisilla menukokonaisuuksilla. Tasokkaan ruokamme ydin ovat raaka-aineet. Hyödynnämme oman tilamme kasvimaan satoa, villiyrttejä ja lähituottajien raaka-aineita.

Juureskellarissa voit nauttia myös laadukkaista viineistä, joita tilaamme pienissä erissä sopimaan kullekin menukokonaisuudelle. Tule maistamaan ja kokemaan, kuinka viini elää ja maku muuttuu ruuan myötä. Maahantuomme myös viinejä itse, ja valikoimiimme kuuluu viinejä, joita voit Suomessa maistella vain meillä. Lisäksi valikoimiimme kuuluu käsityöläisoluita ja pienpanimoiden siidereitä. 

Ravintola Juureskellarin seiniä koristaa Kaija Juurikkalan upeat teokset. Tule nauttimaan ruokaelämyksistä ja intiimistä tunnelmasta WHD Gårdin tilan kauniiseen miljööseen!

Käyntiosoite: WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa 

Avoinna: Palvelemme ryhmiä tilauksesta.

WHD Gård

Mitä muuta WHD-Gårdilta löytyy?

WHD-Gårdin tilalla Nurmaalla Ravintola Hilupilttuun kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee myös muita ainutlaatuisia nähtävyyksiä.

Woikosken Automuseo

Woikosken Automuseossa on ainutlaatuinen 35 auton upea kokoelma. Huikeaan kokoelmaan tutustutaan ammattitaitoisen oppaan johdolla. Jokaisen auton taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina ja historia. Lue lisää täältä.

WoiKiska

WoiKiska palvelee asiakkaita ja majoittujia kesäisin. Valikoimastamme löydät lähituottajien elintarvikkeita, oluita, makeisia, jäätelöä, virvokkeita sekä nestekaasua. WoiKiskalta vuokraat kätevästi myös sup-laudat, kanootit, soutuveneet ja frisbeegolf-kiekot käyttöösi. WoiKiska toimii arkkitehti Matti Suurosen suunnittelemassa lujitemuovista valmistetussa Venturo-talossa. Lue lisää täältä.

Majoittujille - Woikoski GuestHouse ja Kuivurisviitti

WHD Gårdilla on mahdollista majoittua luhtitalotyyppisessä Woikoski GuestHousessa tai yksityisessä ja ylilellisessä Kuivurisviitissä, jossa on oma spa-osasto poreammeineen ja infrapunasanoineen. Lue lisää majoitusvaihtoehdoistamme täältä.
 

Lue lisää WHD Gårdista


Jaa tämä sivu

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.