Unohtumattomat merkkipäivät ja perhejuhlat Woikoski Feelingillä!

Haluatko järjestää unohtumattomat juhlat upeassa rantamiljöissä? Woikoski Feeling on täydellinen valinta! Meillä juhlit ympäri vuoden niin syntymäpäivät, häät kuin muutkin merkkipäivät ikimuistoisesti ja vaivattomasti. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii jokaisesta yksityiskohdasta, jotta juhlastasi tulee juuri sellainen kuin olet aina toivonut.

Juhlamenuissa paikallisia makuja

Tarjoamme lähiruokaa kunnioittavia menuja, jotka on räätälöity juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Käytämme kauden parhaita raaka-aineita, jotka takaavat makuelämyksen vieraillesi. Valitse buffet- tai pöytiintarjoilu, ja täydennä ruokailukokemus huolella valituilla viineillä.

Valitse juhlapaikaksesi kartanomiljöö tai WHD Gård!

Kirjokiven Kartano tarjoaa tyylikkäät sisätilat ja kesäisin upeat terassit järvinäköalalla. Valittavanasi on useita erikokoisia saleja, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin juhliin. Kartanomiljöössä vietät ikimuistoiset häät, rippijuhlat, syntymäpäivät tai muut merkkipäivät.

WHD Gårdilla upea miljöö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet juhlien järjestämiselle. WHD Gårdilla voit järjestää juhlat ravintoloissamme Talliravintola Hilupilttuussa tai Ravintola Juurekellarissa. Woikosken Automuseon yhteydessä oleva Esson baari on autoharrastajan unelmien juhlatila.

Vietä meillä yö juhlien jälkeen!

Miksi lähteä heti kotiin? Tarjoamme hotellitasoista majoitusta sekä Kirjokiven Kartanolla että WHD Gårdilla. Valittavanasi on romanttisia sviittejä ja huoneita, jotka tarjoavat kaiken tarvitsemasi mukavuuden ja tyylin. Kaikki huoneemme ovat tasokkaasti varusteltuja.

Ota Yhteyttä ja Tee Merkkipäivistäsi Unohtumattomia!

Jätä juhlien järjestely meille ja keskity itse nauttimaan hetkestä. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää juhla- ja majoitusvaihtoehdoistamme!

Asiakaspalvelumme palvelee

ma-pe klo 8–20 ja la klo 8–15:
whd@woikoski.fi
+358 40 656 5981

Jaa tämä sivu