Woikoski Feeling tarjoaa elämyksiä ja laadukkaita palvelukokonaisuuksia ainutlaatuisissa puitteissa keskellä suomalaista luontoa. Kohteillamme on pitkä historia ja mielellämme kerromme tarinaamme myös vieraillemme.

Tuotamme vieraillemme ruoan, juoman ja palveluidemme kautta laadukkaita elämyksiä. Meille laatu, vastuullisuus sekä vieraidemme odotusten ylittäminen ovat toimintamme keskiössä. Tarjoamme upean työympäristön luonnon keskellä, kilpailukykyisen palkan ja ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi sekä kerätä kokemusta ainutlaatuisessa työympäristössä. 

Toimintaamme ohjaa laatusertifikaatit. Meille myönnettyjen ISO9001- sekä ISO14001-sertifikaattien tavoitteina ovat yrityksen toiminnan jatkuva parantaminen, laadukas ja yhdenmukainen toiminta, asiakastyytyväisyyden lisääminen sekä toimintaan liittyvien erilaisten ympäristövaikutusten selvittäminen.
 

Avoimet haut

 

Kauneudenhoitoalan ammattilainen (haku päättyy 23.6.)

 

Työpaikkakuvaus


Woikoski Feelingin Kauneushoitola Wiehättävä etsii tiloihinsa intohimoista ja ammattitaitoista kauneudenhoitoalan ammattilaista työsuhteeseen.

Kauneushoitola Wiehättävässä sinulla on käytössäsi laadukkaat laitteet, tuotteet ja tilat työnantajan puolesta.Valikoimaamme kuuluvat perinteisten kauneudenhoitopalveluiden lisäksi esimerkiksi hampaiden valkaisu, Ylipainehappihoito OxyPro™, Punavaloterapia LedPro™ ja Cryo huippukylmäterapia. Tutustu nykyiseen palvelutarjontaan täällä. Tiloissamme on mahdollista tarjota myös parturi-kampaajan palveluita.

Odotamme sinulta tasokasta työnlaatua ja palveluasennetta. Työnkuvasi sisältää monipuolisia kauneudenhoitopalveluiden tuottamista sekä palveluiden kehittämistä.
Edellytämme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kokemus palveluiden markkinoinnista ja hinnoittelusta on plussaa. Saat tukea Woikoski Feelingin ammattitaitoiselta myynti-, asiakaspalvelu- ja markkinointitiimiltä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rohkeasti; teija.holtta@woikoski.fi
 

Hae työpaikkaa

Jaa tämä sivu