Maistuvia makuja Ravintola Hilupilttuussa

Talliravintola Hilupilttuu Nurmaalla on WHD Gårdin tilan rento vanhaan graniittitalliin entisöity ravintola, jonka jylhät kiviseinät kätkevät sisäänsä lämpimän tunnelman ja historiaa.

Ravintola Hilupilttuu palvelee ryhmiä tilauksesta. 

Talliravintola Hilupilttuussa tarjoilemme lounas- ja illalliskokonaisuuksia, joissa hyödynnämme oman tilamme kasvimaan satoa ja villiyrttejä sekä lähituottajien raaka-aineita. Hilupilttuussa voit nauttia myös laadukkaista viineistä sekä pienpanimoiden oluista ja siidereistä. Kesäisin avoinna on myös Talliravintolan oma terassi, jossa voi nauttia järvimaisemasta hyvän ruuan ja juoman ohessa.

Ravintola Hilupilttuu on toiminut aikoinaan tilan tallina ja viihtyisä baarinurkkauksemme on palvellut tilan Ori Ihmeen karsinana. Rakennus on tilan alkuperäisrakennuksia ja valmistunut 1930-luvulla. Vuonna 2006 rakennus sai uuden elämän entisöinnin myötä. Tervetuloa nauttimaan lämpimästä tunnelmasta!

Käyntiosoite: WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa (Mäntyharju)

Avoinna: Palvelemme ryhmiä tilauksesta.

 

WHD Gård

Mitä muuta WHD Gårdilta löytyy?

WHD Gårdin tilalla Nurmaalla Ravintola Hilupilttuun kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee myös muita ainutlaatuisia nähtävyyksiä.

Woikosken Automuseo

Woikosken Automuseossa on ainutlaatuinen 35 auton upea kokoelma. Huikeaan kokoelmaan tutustutaan ammattitaitoisen oppaan johdolla. Jokaisen auton taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina ja historia. Lue lisää täältä.

WoiKiska

WoiKiska palvelee asiakkaita ja majoittujia kesäisin. Valikoimastamme löydät lähituottajien elintarvikkeita, oluita, makeisia, jäätelöä, virvokkeita ja nestekaasua. WoiKiskalta vuokraat kätevästi myös sup-laudat, kanootit, soutuveneet ja frisbeegolf-kiekot käyttöösi. WoiKiska toimii arkkitehti Matti Suurosen suunnittelemassa lujitemuovista valmistetussa Venturo-talossa. Lue lisää täältä.

Majoittujille - Woikoski GuestHouse ja Kuivurisviitti

WHD Gårdilla on mahdollista majoittua luhtitalotyyppisessä Woikoski GuestHousessa tai yksityisessä ja ylilellisessä Kuivurisviitissä, jossa on oma spa-osasto poreammeineen ja infrapunasanoineen. Lue lisää majoitusvaihtoehdoistamme täältä.
 

Lue lisää WHD Gårdista


Jaa tämä sivu

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.