Elämyksiä, herkkuja ja laadukasta majoitusta

WHD Gård on tasokas ja monipuolinen matkailupalvelukeskus, jota ympäröi merkittävä historia ja kaunis luonto. WHD Gårdin aktiivinen ympäristö tarjoaa tekemistä sekä lomalaisille että työn parissa matkustaville.

WHD Gård on Oy Woikoski Ab:n omistuksessa jo 1930- luvulta saakka, aikanaan malli- ja koeviljelystilana toiminut alue. Nykyiseen muotoonsa WHD Gård on rakentunut Woikosken sekä tilan värikkään historian myötä. WHD Gårdin tila on palautettu alkuaikojensa loistoon ja alueesta sekä sitä ympäröivistä metsistä pidetään hyvää huolta, sillä ne tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme. WHD Gårdin tila on yhteensä 400 hehtaaria laaja alue, josta löytyy esimerkiksi autenttisia luontopolkuja, laajat metsästysmahdollisuudet, offroad -maastoajoreitit sekä erilaisia kokous-, majoitus- ja ravintolapalveluita.

WHD Gårdiin infopisteenä toimi tyylikäs ja retrohenkinen WoiKiska, joka sijaitsee tilan keskiössä. Lomailijoille WHD Gård tarjoaa elämyksiä erilaisten aktiviteettien parissa, sekä rentoutumista ainutlaatuisissa puitteissa luonnon helmassa. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi WHD Gårdille myös työn puitteissa, ja tarjoammekin virkistäviä kokouspalveluita järvimaisemissa, kuin myös työhyvinvointiin liittyviä aktiviteetteja ja rentoutumishetkiä. WHD Gårdilla voit rentoutua rantasaunoilla tai hemmotella itseäsi Kauneushoitola Wiehättävässä kosmetologimme ammattitaitoisissa palveluissa.

WHD Gårdin ravintolat kertovat tilan sekä Suomen historiasta ruokamaailmaa myöten ja suosimmekin lähellä tuotettuja raaka-aineita, jotka tarjoilemme modernilla tyylillä. Palvelemme asiakkaitamme vanhaan kivigraniittitalliin entisöidyssä Talliravintola Hilupilttuussa, sekä aitoon vanhaan kellariin entisöidyssä tunnelmallisessa Ravintola Juureskellarissa.

WHD Gårdin vetonaulana toimii myös Woikosken automuseo, jossa on mahdollista päästä tutustumaan kymmeniin upeisiin autoihin, jotka liittyvät Suomen ja Woikosken historiaan. 

WHD Gårdilla palvelee myös WHD Hevospalvelukeskus, joka on ensiluokkaisine palveluineen ainoa laatuaan Suomessa. 

WHD Gård on tunnettu hyvästä ilmapiiristään, tasokkaista tiloistaan ja laadukkaasta palvelustaan, meille on tärkeää että vieraamme tuntevat olonsa tervetulleeksi.