WHD Gård

Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa


Tervetuloa WHD Gårdille – Woikoski Feelingin sydämeen ja upeaan lomakohteeseen Repoveden Kansallispuiston kupeessa! Kesäisin tarjoamme lomailijoille monipuolisia aktiviteetteja, herkullisia ravintolaelämyksiä ja laadukkaita majoituspalveluita. Toivotamme myös yritysryhmät tervetulleiksi nauttimaan kokouksista ja työhyvinvoinnista ainutlaatuisessa miljöössämme. WHD Gårdilla on myös monipuolinen tapahtuma-alue, joka tarjoaa upeat puitteet ja kauniin ympäristön erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Me WHD Gårdilla kunnioitamme perinteitä ja luontoa. Täällä tavoitteemme on tarjota vieraillemme aitoja ja merkityksellisiä kokemuksia, jotka jäävät mieleen. Lämpimästi tervetuloa kokemaan Suomen luonnon lumo WHD Gårdilla!

Asiakaspalvelu

Palvelemme: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15
Puhelin: +358 40 656 5981
Sähköposti: whd@woikoski.fi

Tutustu nyt WHD Gårdin monipuoliseen palveluvalikoimaan!

 

Majoituksen taikaa luonnonkauniissa ympäristössä!

Etsitpä ylellisyyttä, kodikkuutta tai luonnon rauhaa, WHD Gårdin löydät täydellisen vaihtoehdon!

Kuivurisviitti: Tämä ihastuttava sviitti sijaitsee kauniissa pihapiirissämme ja tarjoaa yksityisyyttä, rauhallisia yöunia sekä oman spa-osaston rentoutumiseen. Täydellinen valinta ylelliseen hemmotteluun.

Woikoski GuestHouse: Luhtitalotyyppisessä vierastalossamme majoitut tyylikkäissä kahden hengen huoneissa, joissa on kaikki mukavuudet, kuten minikeittiö. Tasokasta majoitusta, joka takaa viihtyisyyden ja helppouden.

Mummon kesämökki: Astu idylliseen mökkiin Hietasenjärven rannalla, nurmikon keskellä. Tässä tunnelmallisessa mökissä nautit rauhasta ja luonnon läheisyydestä – täydellinen pako arjesta.

Tule ja koe WHD Gårdin ainutlaatuinen viehätys!
 

Lue lisää ja varaa majoitus

 


Ravintola Juureskellari

Ravintola Juureskellari sijaitsee WHD Gårdilla ja se on nimensä mukaisesti vanhaan kellarirakennukseen entisöity intiimi ja tunnelmallinen ravintola.

Kesäisin ravintolan yhteydessä on auki myös kaksi terassia. Ravintola Juureskellarissa hemmottelemme asiakkaitamme yksilöllisesti suunnitelluilla ja korkealaatuisilla menukokonaisuuksilla.

4.6. - 31.8.2024 avoinna:

ma-la klo 13-21, su 13-18 (la 29.6. keittiö avoinna klo 22 asti)
Keittiö sulkeutuu 1 h aikaisemmin. Poikkeuksellisesti suljettuna 8.-11.8.
 

Lue lisää ja katso menu


WoiKiska

WoiKiska palvelee asiakkaita, matkailijoita ja majoittujia kesäisin.

Valikoimastamme löydät lähituottajien elintarvikkeita, makeisia, jäätelöä, virvokkeita sekä nestekaasua. WoiKiskalta vuokraat kätevästi myös sup-laudat, kanootit, soutuveneet ja frisbeegolf kiekot käyttöösi.

4.6. - 31.8.2024 avoinna:

ma-su klo 9-17
 

Lue lisää WoiKiskasta


Woikosken automuseo

WHD Gårdin vetonaulana toimii Woikosken automuseo, jossa on mahdollista päästä tutustumaan yhteen Suomen kattavimmista näyttelyistä.

Automuseossa jokaisen kulkuneuvon taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina ja historia. Suuri osa kokoelman autoista on kuulunut aikoinaan Woikoski Oy:n omistajasuvulle Palmbergeille. Näyttelyyn kuuluu myös Saab Safir -lentokone ja Suomen toiseksi pienin höyrylaiva James Fulton. Huikeaan kokoelmaan tutustutaan ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Avoinna 4.6. - 31.8.2024:

ma-su: opastetut kierrokset järjestetään klo 12 ja 13.30.    

Lue lisää Woikosken Automuseosta


WHD Gård DiscGolfPark

WHD Gårdilla on 18-väyläinen Frisbeegolfrata. Rata on rakennettu kauniiseen puistoalueeseen ja se on vaikeustasoltaan keskiluokkaa.

Touko-elokuussa rata on avoinna päivittäin klo 8–20. Ratamaksu 10 € / päivä. Voit vuokrata kiekkoja myös paikanpäältä, WoiKiskalta! 
 

Lue lisää radasta


Kauneushoitola Wiehättävä

Kauneushoitola Wiehättävä sijaitsee WHD Gårdin pihapiirissä, upeissa järvimaisemissa. Wiehättävä tarjoaa yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia rentoutushetkiä päästä varpaisiin.

Palveluihin kuuluu laaja valikoima ihania ja laadukkaita hoitoja, kuten tehokkaat ja hemmottelevat kasvohoidot, hemmottelupaketit, manikyyrit ja jalkahoidot, geelilakkaukset, ainutlaatuiset laitehoidot vartalolle, kauniit kestopigmentoinnit, karvanpoistot, ripsien pidennykset ja -kestotaivutukset sekä syvärentouttavat hierontahoidot.

Lue lisää Wiehättävän palveluista


WHD Gårdin tapahtuma-alue

Tiesitkö, että keskellä kauneinta Suomea sijaitseva WHD Gård tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja palvelut tapahtumien järjestämiseen?

WHD Gårdin tapahtuma-alue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tapahtuma-alue koostuu asfaltoidusta suuresta testiradasta, sen vieressä olevista ratsastuskentistä ja ympäröivästä metsästä maastoreitteineen.

Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua. Ymmärrämme ja kunnioitamme asiakkaiden tarpeita. Meillä on osaamista ja silmää tapahtumien pienimmillekin yksityiskohdille.
 

Lue lisää tapahtumien järjestämisestä


Woikoski Hevospalvelukeskus

WHD Gårdilla toimii matkailupalveluiden lisäksi Woikoski Hevospalvelukeskus.

Hevospalvelukeskus kuntouttaa urheiluhevosia lajista riippumatta vahvalla ammattitaidolla. Se tarjoaa monipuoliset kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut hevosille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.


Siirry Hevospalvelukeskuksen sivuille