Elämyksiä, herkkuja ja laadukasta majoitusta

WHD Gård on tasokas ja monipuolinen matkailupalvelukeskus jota ympäröi merkittävä historia ja kaunis luonto. WHD Gårdin aktiivinen ympäristö tarjoaa tekemistä lomalaisille sekä erilaisille ryhmille.

WHD Gård on ollut Oy Woikoski Ab:n omistuksessa jo 1930- luvulta saakka ja toiminut yhtiön malli- ja koeviljelys tilana. WHD Gård onkin rakentunut tilan tarinan ja Woikosken historian ympärille. WHD Gårdin tila on yhteensä 400 hehtaaria laaja alue, joka mahdollistaa meille laajan kirjon aktiviteettejä, alueelta löytyy omat luontopolut, metsästysmaastot, lenkkipolut, frisbeegolfrata, offroad maastoajoreitit sekä kuntosali.

WHD Gårdin ravintolat kertovat tilan ja suomen historiasta ruokamaailmaa myöten, suosimme lähellä tuotettuja ja suomalaisia raaka-aineita jotka tarjoilemme modernilla tyylillä. Palvelemme asiakkaitamme Talliravintola Hilupilttuussa joka on vanhaan kivi graniitti talliin entisöity ravintola, sekä pienessä ja tunnelmallisessa aitoon vanhaan kellariin entisöidyssä Ravintola Juureskellarissa.

WHD Gårdiin hauskuutta lisää tyylikkäät ja retrohenkiset kohteemme WoiKiska, joka toimii kioskina ja info pisteenämme sekä vetonaulamme Woikosken automuseon yläkerrassa palveleva kahvila Esson Baari.

WHD Gårdilla voit myös rentoutua rantasaunoillamme tai hemmotella itseäsi Kauneushoitola Wiehättävässä kosmetologimme ammattitaitoisissa palveluissa. WHD Gårdin alue on palautettu alkuaikojensa loistoon ja pidämme huolta metsä alueista jotka tarjoavat tekemistä asiakkaillemme WHD Gårdilla palvelee myös alansa edelläkävijä WHD Hevospalvelukeskus.

WHD Gård on tunnettu hyvästä ilmapiiristään, tasokkaista tiloistaan ja laadukkaasta palvelustaan, meille on tärkeää että vieraamme tuntevat olonsa tervetulleeksi.