Ravintola Juureskellari

Tunnelmaa ja aitoja makuja vanhassa juureskellarissa.


Ravintola Juureskellari on nimensä mukaisesti vanhaan juureskellariin entisöity tunnelmallinen pieni ravintola.
Juureskellarin seiniä koristavat taiteilija Kaija Juurikkalan maalaukset. Ravintola on kuin piilopaikka, jossa voit nauttia hyvästä seurasta, Woikoski Feelingin intohimolla valmistetuista maukkaista menu-kokonaisuuksista sekä hyvistä viineistä.

Hyödynnämme menuissamme lähialueen tuottajien, sekä oman kasvimaamme tuotteita sekä villiyrttejä. Valmistamme menut suomalaisista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen, modernia kekseliäisyyttä hyödyntäen.

"Ruoan ja juoman yhteinen tie on kuin tanssi, Juureskellarissa on lupa hiukan leikitellä." Somelierimme suosittelee teille mielellään menuun sopivan viinikokonaisuuden.

Ravintola Juureskellarin sisätiloissa on istumapaikat 24 hengelle, terassilla on 24 istumapaikkaa ja lasitettu yläterassi tarjoaa tilan rennoille jatkoille. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet.

 


Talliravintola Hilupilttuu

Maistuvia makuja ja lämmintä tunnelmaa jylhien kiviseinien suojassa

Talliravintola Hilupilttuu on WHD Gårdin rento ja tyylikäs vanhaan graniitti kiviseen talliin entisöity ravintola, jonka jylhät kiviseinät kätkevät sisäänsä lämpimän tunnelman sekä historiaa. Ravintola onkin toiminut aikoinaan tilan tallina ja viihtyisä baarinurkkauksemme on palvellut tilan Ori Ihmeen karsinana. Rakennus on tilan alkuperäisrakennuksia ja valmistunut alkujaan 1930- luvulla, 2006 rakennus sai uuden elämän entisöinnin myötä. 

Palvelemme kauniiden kattausten äärellä teitä lounasaikaan tai voitte nauttia juhlallisista buffet-illallisista, Talliravintola Hilupilttuun tunnelmassa. Hilupilttuun herkullisissa menuissa hyödynnämme aitoja, lähellä tuotettuja tuotteita, muun muassa tilan oman puutarhan vihanneksia, yrttejä ja hedelmiä sekä omien kanojen munia. 

Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa ruokailutilat 45 hengen ryhmille, kesällä 20 paikkaisella terassilla voi nautiskella järvimaisemasta hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Ravintola palvelee juhlien, illallisten kokousten ja koulutusten merkeissä tilauksesta ympäri vuoden. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet.