Häät romanttisessa Kirjokiven Kartanossa

Häät ovat yksi elämän merkittävimmistä tapahtumista. Kirjokiven Kartano Kouvolan Vuohijärvellä tarjoaa upeat puitteet tunnelmallisten häiden järjestämiseen. Kartanon historiallinen miljöö, luonnonrauha sekä järvimaisemat kruunaavat häiden juhlatunnelman.


Ainutlaatuiset kartanohäät

Kirjokiven Kartano tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa voitte juhlistaa rakkauttanne ystävienne ja perheenne kanssa ilman häiriöitä. Kartano sijaitsee Tihvetjärven rannalla ja sen kauniissa päärakennuksessa on juhlatilat noin 60 hengelle. Kesäaikaan käytössä on myös Kartanoa ympäröivä lumoava puistoalue. Puistoalueella sijaitsee metsäkappeli, joka soveltuu erinomaisesti vihkimiseen. Kirjokiven Kartano sijaitsee omassa rauhassa luonnon keskellä ja alue voidaan sulkea ulkopuolisilta.

Tyylikkäät ja maukkaat häämenut

Häiden juhlamenut suunnitellaan aina ottaen huomioon sesongin parhaat raaka-aineet, ja ne valmistetaan laadukkaista lähialueen tuottajien tuotteista. Valmistamme menut toiveidenne mukaan joko buffet- tai pöytiin tarjoiltuna ja suunnittelemme viinikokonaisuuden menun ympärille. Hääpäivänne on tarkoitettu pelkästään teille – täynnä rakkautta ja ikimuistoisia hetkiä. Älkää huolehtiko yksityiskohdista, sillä meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kaikista järjestelyistä puolestanne.

Hääyö sviitissä - tasokas majoitus vieraille

Hääjuhlan jälkeen voitte viettää hääyönne kauniissa sviitissä. Jokaisella Kirjokiven Kartanon sviitillä on oma värimaailmansa ja tunnelmansa. Sviittimajoittujien käytössä on myös Kartanon yläterassi, josta on kauniit näköalat Tihvetjärvelle. Kirjokiven Kartanolla on kolme yksilöllistä sviittiä ja majoittua voi myös romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Pihapiirin romanttiset perinne-, parvi- tai luhtihuoneet ovat hotellihuonetasoisisa sisustukseltaan ja varustelutasoltaan. Kartano tarjoaa majoitusta yhteensä 25 hengelle.

Tervetuloa viettämään unohtumattomia häitä Kirjokiven Kartanoon!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan hääpäivän.

Woikoski Feelingin ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan järjestelyissä ja varmistamaan, että kaikki sujuu moitteettomasti. Kirjokiven Kartano sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Kouvolan ja Mäntyharjun keskustoista, aivan Repoveden kansallipuiston kupeessa. 

Myynti ja asiakaspalvelu auttaa teitä suunnittelussa:

ma-pe klo 8–20 ja la klo 8–15.
whd@woikoski.fi     
+358 40 656 5981

Jaa tämä sivu

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.