Nautiskele herrasväen tapaan Kirjokiven Kartanolla

Kirjokiven Kartano on rakennettu 1890-luvun lopulla ja se sijaitsee Vuohijärvellä, Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Järven rannalla sijaitseva Kartano on upea kulttuurinähtävyys ja tunnelmallinen paikka unohtumattomille illallisille.

Kirjokiven Kartanon Ravintolassa syöt illallista ja vietät juhlia tyylillä. Menumme on koostettu kauden parhaista raaka-aineista. Meille on tärkeää, että tiedämme ruoan alkuperän. Niinpä käytämme lähialueen tuottajien tuotteita menuissamme. Teemme tiivistä yhteistyötä tuottajaperheiden kanssa ja tunnemme heidän toimintatapansa. Tällä tavalla jokaisella annoksella on oma tarinansa. Ruokailun kruunaavat tarkkaan valitut laadukkaat viinit ja Kartanon ainutlaatuinen ympäristö.

Kartanon Ravintolassa on helppo vierailla turvallisesti ja pitää riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin. Ravintolassamme on ruokailupaikkoja sisätiloissa 60 hengelle, ja lisäksi kesällä käytössä on Kartanon upeat terassit, joista voi ihailla järvinäkymää. Kartanossa on kolme erikokoista salia; Kustavilainen sali, Takkasali ja Kirjasto.

Kartanon romanttinen ilmapiiri ja osaava henkilökuntamme takaavat teille mieleenpainuvan käynnin. Lämpimästi tervetuloa!

Käyntiosoite: Kirjokiven Kartano, Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Vuohijärvi 

Avoinna 4.6. - 31.8.2024:
Kalakeittolounas ma-su klo 12-15
À la carte avoinna ma-su klo 17-21

Varaa pöytäsi: p. 040 6565 569

Keittiö sulkeutuu 1 h aikaisemmin. Poikkeuksellisesti suljettuna 20.-23.6 ja 8.-11.8.

 

Lue lisää Kirjokiven Kartanosta

Jaa tämä sivu

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.