Wine tasting -ilta 13.8. ravintola Juureskellarissa

Wine tasting -illassa pääset makujen maailmaan. Tule tunnelmoimaan herkullisen ruoan ja ihanien viinien iltaan!

Vaihtoehto perinteiselle hotellilomalle

Kotimaan matkailun helmiä – majoitu Woikoski Feelingillä sviitissä tai perinneaitassa. Valitse sinulle sopivin majoitus ja vietä monipuolinen kesäloma Nurmaalla.

Kotimaan matkailu – luksuskesäloma luonnonhelmassa

Hemmottelua ja luksusta kotimaan matkailuun – viininmaistelua, erinomaisia ravintoloita, laadukasta majoitusta. Koe ainutlaatuinen kesäloma Woikoski Feelingillä

Ravintola Juureskellarin uusi menu

Kesän elämyksiin kuuluu herkullinen ruoka ja aistikas juoma. Uudistettu ja laajennettu á la carte ravintola Juureskellari tarjoaa tänäkin kesänä huikean menun.

Ravintola Juureskellari on toistaiseksi suljettu.

Kesä 2022 aukioloajat

Katso kesän 2022 aukioloajat ja viikko-ohjelma. Päivitämme tapahtumia sitä mukaa kun niitä vahvistuu.

Tervetuloa Feelingille Juhannuksena!

Woikoski Feelingin à la carte -ravintola Juureskellari avaa ovensa Juhannuksena perjantaina 24.6. Herkullinen Juhannusmenu on saataville pe- la 24.-25.6. Tervetuloa herkuttelemaan ja viettämään Juhannusta Woikoski Feelingille!

Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

Kesälomakohteet Suomessa ovat ainutlaatuisia. Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaiten sopivan kesäloman. Sijaintimme on ihanteellinen niin luonnonrauhaa etsiville kuin myös lomaltaan aktiviteetteja kaipaavalle.

Oletko aktiiviloman tarpeessa? Vietä seikkailuntäyteinen aktiiviloma Suomessa

Jos vauhti ja erilaiset aktiviteetit ovat mielestäsi parasta kesälomatekemistä, löytyy meiltä useita vaihtoehtoja aktiivilomaa etsivälle. Kalliolaskeutuminen, maastopyöräily ja moottoriajoneuvoaktiviteetit tuovat lomaasi vauhtia ja jännitystä.

Kotimaan matkailu kukoistaa kesällä – kesäloma Suomessa

Me Woikoski Feelingillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kesäloman. Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu palveluihimme ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla. 

Hyvää ruokaa ja rantasauna – luksusta kesälomaan

Mietityttääkö minne mennä kesälomalla tai etsitkö mukavaa kotimaan lomakohdetta? Woikoski Feeling tarjoaa monipuolisia kesälomaideoita.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.