Kesän avajaistapahtuma lauantai 8.6.2024

Tervetuloa Woikoski Feelingin avajaistapahtuman LA 8.6.2024.! Tule mukaan nauttimaan mielenpainuvista aktiviteeteista, lumoavista museokierroksista ja herkullisesta ruuasta. Kesä alkaa nyt!

Kesän 2024 aukioloajat

Kesä 2024 tuo mukanaan unohtumattomia hetkiä kaikille hyvän ruoan ja matkailun ystäville. Woikoski Feeling kutsuu sinut ja ystäväsi viettämään unohtumattomia hetkiä kanssamme tänä kesänä. Feeling avaa ovensa lomailijoille kesäkuussa 4.6. ja on auki koko kesän elokuun loppuun asti. Lämpimästi tervetuloa!

Katso täältä aukioloaikamme!

Kesän 2024 avoimet Off-Road safarit

Kesällä 2024 järjestetään kaikille avoimia Off-Road safareita Woikoski Feelingin WHD Gårdilla! Tule testaamaan taitosi haastavassa maastossa.

Työhyvinvointipäivät Woikoski Feelingillä – työhyvinvointia ja työkykyä edistämään

Woikoski Feelingillä toteutat onnistuneen tyhy-päivän, joka sisältää valitsemiasi elämyksiä ja erilaisia aktiviteetteja, herkulliset ruokailut sekä majoitukset laadukkaissa kohteissamme.

Äitienpäiväetkot 11.5.2024 - Afternoon tea Kirjokiven Kartanolla

Kirjokiven Kartanolla vietetään Äitienpäiväetkoja lauantaina 11.5.2024 hurmaavan Afternoon tean muodossa. Tule äidin kanssa nauttimaan unohtumattomasta teehetkestä ja suussa sulavista herkuista kauniissa kartanomiljöössä. 

Pääsiäisenä herkkuja ja historiaa WHD Gårdilla

Tule herkuttelemaan Woikoski Feelingin WHD Gårdille pääsiäisenä! Tarjolla suussa sulavia lounaita ja illallisia. Lankalauantaina luvassa myös opastettu kierros Woikosken automuseoon!

Haemme yrittäjää Kauneushoitola Wiehättävään vuokratuoli-periaatteella

Tarjoamme vuokralle tiloja ammattilaiselle, joka haluaa kehittää kauneushoitolan palveluita. Wiehättävä on Woikoski Feelingin täyden palvelun kauneushoitola, joka toimii suurella sydämellä. Käytössäsi on viihtyisä, laadukas, toimiva ja monipuolinen tila.

Koe Woikosken Tehdas- ja Automuseo

Woikoski Feeling järjestää lauantaina 6.4. ja 4.5.2024 opastetut museokierrokset Woikosken tehdas- ja automuseoissa. Tarjoamme unohtumattoman mahdollisuuden uppoutua historian syvyyksiin ja kokea aikamatka menneiden aikojen tarinoihin.

Museokierrosten välissä nautitaan herkullinen buffetlounas tunnelmallisessa Talliravintola Hilupilttuussa, joka sijaitsee samassa pihapiirissä Automuseon kanssa.

Rekry - Kesätyöt 2024

Haemme monipuolisiin tehtäviin oma-aloitteisia ja iloisia kesätyöntekijöitä WHD Gårdille ja Kirjokiven Kartanolle.

Woikoski Feeling toivottaa hyvää Joulua ja kiittää kuluneesta vuodesta

Haluamme lähettää kaikille asiakkaillemme lämpimät jouluterveiset ja suuret kiitokset kuluneesta vuodesta! Asiakaspalvelumme jää joulutauolle ja on suljettu seuraavasti:
pe 22.12.2023 klo 16 - ti 2.1.2024 klo 8.