Kotimaan matkailu kukoistaa kesällä – kesäloma Suomessa

Me Woikoski Feelingillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kesäloman. Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu palveluihimme ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla. 

Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

Kesälomakohteet Suomessa ovat ainutlaatuisia. Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaiten sopivan kesäloman. Sijaintimme on ihanteellinen niin luonnonrauhaa etsiville kuin myös lomaltaan aktiviteetteja kaipaavalle.

Hyvää ruokaa ja rantasauna – luksusta kesälomaan

Mietityttääkö minne mennä kesälomalla tai etsitkö mukavaa kotimaan lomakohdetta? Woikoski Feeling tarjoaa monipuolisia kesälomaideoita.

Aktiiviloma Suomessa, Repoveden kansallispuiston kupeessa

Jos vauhti ja erilaiset aktiviteetit ovat mielestäsi parasta kesälomatekemistä, löytyy meiltä useita vaihtoehtoja aktiivilomaa etsivälle. Kalliolaskeutuminen, maastopyöräily ja moottoriajoneuvoaktiviteetit tuovat lomaasi vauhtia ja jännitystä.

Kesä 2022 aukioloajat

Katso kesän 2022 aukioloajat ja viikko-ohjelma. Päivitämme tapahtumia sitä mukaa kun niitä vahvistuu.

Woikoski 140-v

Woikoski Feeling on osa Woikoski Oy:tä ja tänä vuonna meillä on juhlavuosi!

Onnistunut tyhy-päivä Woikoski Feelingillä

Monesti helpointa on, kun antaa ulkopuolisten ammattilaisten suunnitella porukalle tavoitteiden ja osallistujien mukainen ohjelma. Tällöin järjestäjä voi itse saapua vieraana paikalle ja nauttia valmiiksi suunnitellusta ohjelmasta!

Fasaanijahdit 2021-22

Woikoski Feelingin WHD Gård Mäntyharjun Nurmaalla tarjoaa upeat puitteet metsästykseen. Takaamme vieraillemme tapahtumarikkaita elämyksiä sekä suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen persoonallisissa ravintoloissamme.

Virkistävä startti uuteen vuoteen

Järjestämme virkistävän kokouksen upeissa puitteissa, laadukasta lähiruokaa, mukavaa yhteistä tekemistä kokouspäivän päätteeksi sekä tietenkin saunatilat ja majoituksen valkeissa lakanoissa.

Lomalle Lappiin?

Ivalo, Luosto, Saariselkä

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.