Vietä onnistunut TYHY- tai virkistyspäivä Woikoski Feelingillä!

Woikoski Feelingillä on monipuolinen valikoima elämyksiä ja niistä pystytään rakentamaan henkilöstölle unohtumaton päivä. Lisäksi korkealaatuiset ruokatarjoilumme ja tasokkaat majoituspalvelumme mahdollistavat myös pitemmät tapahtumat.

Isänpäiväetkot lauantaina 11.11.

Isänpäiväetkoilla vieraillaan Woikosken Automuseossa ja nautitaan herkullinen buffetlounas Talliravintola Hilupilttuussa. Etkot sopivat kaikille pienille ja vanhemmillekin autofaneille!

Woikosken Automuseo avoinna lauantaina 16.9.

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme lauantaina 16.9. kolme opastettua kierrosta Woikosken Automuseossa. Tule kuulemaan huikeita tarinoita ja ihastelemaan vanhoja autokaunottaria!

Nauti kesästä WHD Gård DiscGolfParkissa!

WHD Gårdin frisbeegolfradassa on 18 väylää ja kenttä on auki toukokuusta elokuuhun klo 8-20. Monipuolista rataa uskallamme suositella kokeneillekin fribaajille, mutta myös aloitteleva harrastaja pääsee radalla lajiin kiinni. Rata on vaikeustasoltaan keskiluokkaa, sisältäen korkeuseroja ja erilaisia heittotekniikoita suosivia reittejä.

Kouluratsastuksen SM-kisat 11.-13.8.2023

Tule mukaan kokemaan huippuratsastajien ja -hevosten suoritukset

Tapahtumassa on tarjolla huippuratsastajia ja -hevosia, musiikkia ja herkullista ruokaa.

WHD Hevospalvelukeskuksella on avoimet ovet lauantaina ja sunnuntaina klo 11 - 16, joten pääset tutustumaan myös palvelukeskuksen toimintaan.

Lauantaina 12.8. klo 19 alkaen Ravintola Prinssissä pidetään Woikoski Dressage Evening -iltajuhla, tervetuloa mukaan!

Koeajettavana kisaviikonloppuna Bavarian BMW:n uutuudet, tule tutustumaan upeisiin uutuuksiin!

Ainutlaatuiset ideat polttareihin

Woikoski Feeling tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet polttaripäivän aktiviteetteihin, herkullista ruokaa ja laadukasta majoitusta. Kun turhista siirtymisistä ja kuljetuksista ei tarvitse huolehtia, voi koko seurue rentoutua ja nauttia ikimuistoisesta päivästä.

Kesän 2023 aukioloajat

Kesällä 2023 Woikoski Feelingillä nautitaan upeasta luonnosta, ihanasta miljööstä, rentouttavista viipymistä sekä lähiruoasta. Tervetuloa viihtymään!

Iloisia uutisia kaikille hemmottelua ja kauneudenhoitoa rakastaville!

Laajensimme Kauneushoitola Wiehättävän palveluaikoja

Off-road maastoajo on mieleenpainuva elämys

Oletko miettinyt millaista on ajaa haastavassa maastossa kunnollisella maastoautolla? 

Off-road maastoajo on paitsi hauskaa, myös kehittävää sillä se lujittaa ajotaitoja opettamalla kaasun käyttöä sekä auton hallintaa. WHD Gårdin ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet maastoajolle ympäri vuoden.

Vaihtoehto perinteiselle hotellilomalle

Kotimaan matkailun helmiä – majoitu Woikoski Feelingillä sviitissä tai perinneaitassa. Valitse sinulle sopivin majoitus ja vietä monipuolinen kesäloma Nurmaalla.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.