Kesän aukioloajat

Katso kesän 2020 aukioloajat!

Tarjoamme elämyksiä, herkkuja sekä virkistäviä viipymiä Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla.

Palveluidemme sydän muodostuu monipuolisesta WHD Gårdin tilasta ja romanttisesta Kirjokiven Kartanosta. Mielenkiintoista historian havinaa kuulet Woikosken auto- ja tehdasmuseoissa. Tervetuloa nauttimaan kesästä Woikoski Feelingille!

Ravintola Juureskellarin soivat illalliset Antti Matikaisen kanssa

Illallinen, elävää musiikkia ja hyvää fiilistä WHD Gårdilla!

Soiva illallinen ja Antti Matikainen duo
Keskiviikkona 15.7.2020 ja 22.7.2020

Linnan juhlista ja Voice of Finlandista tuttu Flipper-yhtyeen solisti Antti Matikainen ja Suomi Love kitaristi Ville Nurmi ihastuttavat kesäiltaasi Ravintola Juureskellarissa.

Tule viettämään iltaa ystäviesi kanssa elävän musiikin ja illallisen merkeissä, nauti tunnetuimmista pop- ja rock-klassikoista, laula ja fiilistele mukana!

Tero Vaara Show Ravintola Juureskellarissa

Mambasta tunnettu Tero Vaara saapuu WHD Gårdille

Kotimaisen laulaja-lauluntekijöiden kärkikaartiin jo 1980-luvulta lukeutunut Tero Vaara saapuu ravintola Juureskellariin! Ohjelmistossa tuoreimmat julkaisut, sekä klassikot Valokuvia, Älä jätä minua, Vielä on kesää jäljellä, Lauantai-ilta… Soolokeikalla upea kavalkadi kotimaisia huippuhittejä taiteilijan itsensä esittämänä! Pääset nautiskelemaan myös Ravintola Juureskellarin monipuolisesta viinimaailmasta sekä herkullisesta illallisesta.

Tero Vaara esiintyy:
25.7. Showtime klo 19, Tero Vaara Dinner

Lomaile Kirjokiven Kartanolla

Unohtumaton tunnelma Kirjokiven Kartanolla

Millaista olisi viettää kesälomaa aidossa Kartano miljöössä?
Kirjokiven Kartano on helmi josta moni ei vielä tiedä, kartanolla on vain 12 huonetta ja tunnelma jota ei voi sanoin kuvailla.
Vielä ehdit varata majoituksen täksi kesäksi, aivan Repoveden kansallispuiston kupeesta, Kouvolan Vuohijärvellä sijaitsevalta Kirjokiven Kartanolta. Nauti kiireettömyydestä, hyvästä ruuasta, ihanista viineistä ja tekemisestä ulkona upeassa miljöössä.

Kesäloma WHD Gårdilla

Pysähdy viettämään luonnon äärelle elämysten keskelle

WHD Gårdin lomaan mahtuu hetkiä aidossa luonnossa, majoitus valkoisissa lakanoissa, lasi kuplivaa, herkullinen aamiainen, hetkiä herkullisen ruuan äärellä ravintolassa ja rento tunnelma.

Woikoski Erä & Outdoor 14.-15.8.2021

Woikoski Erä & Outdoor on vuoden 2021 menevin erätapahtuma!

Koe metsästys, kalastus, retkeily, seikkailu, luonto ja hyvinvointi Woikoskella!
14.-15.8.2021 WHD Gård, Mäntyharju.

Yhteiset toimenpiteet korona viruksen ehkäisemiseksi

Ohjeita vierailuun Woikoski Feelingillä

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ympäristön lomailuun luonnon keskellä luethan toimintaohjeemme, ennen vierailuasi.

Haulikkokoulu & Kiväärikoulu WHD Gårdilla 1-2.8.2020

Parempia riistalaukauksia ja viikonloppu WHD Gårdilla!

Haulikkokoulu & Kiväärikoulu järjestää koulupäivät WHD Gårdilla 1-2.8.2020.
Majoitu viikonloppu Woikoski GuestHousessa, rentoudu koulupäivän jälkeen saunoen Nurmaanjärven rannalla ja kokoonnu illalliselle jakamaan kokemuksia päivän tapahtumista.
WHD Gårdilla tekemistä koulupäivien ajaksi riittää myös avecille, aktiviteettien tai Kauneushoitola Wiehättävän hemmotteluhoitojen parissa. Ilmoittaudu mukaan ja varaa majoituspakettisi!

Fasaanijahti viikonloput WHD Gårdilla

Tule viettämään elämyksellistä jahtiviikonloppua fasaaninmetsästyksen pariin!

Pääset jahtiin monipuoliselle alueelle seisovan kanakoiran kanssa ja jahtipäivä on täynnä riistatilanteita sekä onnistumisia.
Päivän kruunaa WHD Gårdin ravintolamaailma ja riistaillallinen yhdistettynä tasokkaisiin puitteisiin ja ammattitaitoiseen palveluun jotka tekevät viikonlopustasi elämyksen.

Ilmoittaudu mukaan!

Lintukoirien treeniviikonloput WHD Gårdilla

Yhdessä oloa treenaten ja rentoutuen.

WHD Gårdin monipuolinen metsästysalue tarjoaa hyvät olosuhteet treenaamiseen.
Alueemme sopii hyvin kanakoirien, noutajien ja spanielien harjoittamiseen fasaaneilla ja voimme taata koirille riistatilanteita.
Kokoa oma porukka fasaanijahtiin ja viettämään aikaa yhdessä hyvien palveluiden pariin WHD Gårdille, viikonlopun pakettiin sisältyy fasaanijahti, majoittuminen Woikoski GuestHousessa ja tunnelmallinen riistaillallinen.

Katso vapaat viikonloput!

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.