Koe Woikosken Tehdas- ja Automuseo

Woikoski Feeling järjestää lauantaina 24.2., 2.3., 9.3., 16.3., 6.4. ja 4.5.2024 opastetut museokierrokset Woikosken tehdas- ja automuseoissa. Tarjoamme unohtumattoman mahdollisuuden uppoutua historian syvyyksiin ja kokea aikamatka menneiden aikojen tarinoihin.

Museokierrosten välissä nautitaan herkullinen buffetlounas tunnelmallisessa Talliravintola Hilupilttuussa, joka sijaitsee samassa pihapiirissä Automuseon kanssa.

Rekry - Kesätyöt 2024

Haemme monipuolisiin tehtäviin oma-aloitteisia ja iloisia kesätyöntekijöitä WHD Gårdille ja Kirjokiven Kartanolle.

Woikoski Feeling toivottaa hyvää Joulua ja kiittää kuluneesta vuodesta

Haluamme lähettää kaikille asiakkaillemme lämpimät jouluterveiset ja suuret kiitokset kuluneesta vuodesta! Asiakaspalvelumme jää joulutauolle ja on suljettu seuraavasti:
pe 22.12.2023 klo 16 - ti 2.1.2024 klo 8.

Jouluviikko Kirjokiven Kartanolla

Tervetuloa lumoavaan Jouluviikkoon Kirjokiven Kartanossa! Joulun taika täyttää Kirjokiven Kartanon joulukuun kolmantena viikkona, kun ovet avautuvat lämpimään vastaanottoon. Astu sisään ja anna joulun tunnelman viedä mukanaan!

Tervetuloa Woikoski Feelingin kesärekrytointitapahtumaan 9.12.2023!

Etsimme innokkaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Woikoski Feelingille. Tule tutustumaan mahdollisuuksiin Woikoski Feelingin rekrytointitapahtumaan la 9. joulukuuta klo 12–14 WHD Gårdilla.

Black Friday tarjoukset!

Hyödynnä Feelingin upeat Black Friday tarjoukset! GuestHousen majoitukset 8.-31.1.2024 ma-to saapuville -40% ja rantasaunan vuokra -50%. Katso lisää!

Tervetuloa Syyslomalla WHD Gårdille!

WHD Gårdin ihana miljöö avaa ovensa syyslomailijoille viikoilla 42 ja 43! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan puhtaasta luonnosta, herkullisesta ruuasta ja tasokkaasta majoituksesta!

Vietä onnistunut TYHY- tai virkistyspäivä Woikoski Feelingillä!

Woikoski Feelingillä on monipuolinen valikoima elämyksiä ja niistä pystytään rakentamaan henkilöstölle unohtumaton päivä. Lisäksi korkealaatuiset ruokatarjoilumme ja tasokkaat majoituspalvelumme mahdollistavat myös pitemmät tapahtumat.

Isänpäiväetkot lauantaina 11.11.

Isänpäiväetkoilla vieraillaan Woikosken Automuseossa ja nautitaan herkullinen buffetlounas Talliravintola Hilupilttuussa. Etkot sopivat kaikille pienille ja vanhemmillekin autofaneille!

Woikosken Automuseo avoinna lauantaina 16.9.

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme lauantaina 16.9. kolme opastettua kierrosta Woikosken Automuseossa. Tule kuulemaan huikeita tarinoita ja ihastelemaan vanhoja autokaunottaria!