Fasaanijahdit 2021-22

Woikoski Feelingin WHD Gård Mäntyharjun Nurmaalla tarjoaa upeat puitteet metsästykseen. Takaamme vieraillemme tapahtumarikkaita elämyksiä sekä suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen persoonallisissa ravintoloissamme.

Onnistunut tyhy-päivä Woikoski Feelingillä

Monesti helpointa on, kun antaa ulkopuolisten ammattilaisten suunnitella porukalle tavoitteiden ja osallistujien mukainen ohjelma. Tällöin järjestäjä voi itse saapua vieraana paikalle ja nauttia valmiiksi suunnitellusta ohjelmasta!

Virkistävä startti uuteen vuoteen

Järjestämme virkistävän kokouksen upeissa puitteissa, laadukasta lähiruokaa, mukavaa yhteistä tekemistä kokouspäivän päätteeksi sekä tietenkin saunatilat ja majoituksen valkeissa lakanoissa.

Lomalle Lappiin?

Ivalo, Luosto, Saariselkä

Työhyvinvointia Woikoski Feelingillä

Woikoski Feelingillä voit viettää tiimipäivän tai viihtyä useammankin yön yli, monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjontamme äärellä.

Kokous Woikoski Feeling -tyyliin

Woikoski Feelingillä voit viettää päiväkokouksen tai viihtyä useammankin yön yli, monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjontamme äärellä. 

Pikkujoulut aikuiseen tapaan Kirjokiven Kartanolla

Kirjokiven Kartanon upea 1800-luvun loppupuolen miljöö tarjoaa parastaan joulun aikaan! Tule nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta, upeasta ruoasta, juomista ja elämyksistä Kirjokiveen.

Museokierrokset syksyllä 2021

Woikosken auto- sekä tehdasmuseoiden aukioloajat syksyllä 2021. Varaathan paikkasi kierrokselle etukäteen.

Romanttinen viikonloppu Kirjokiven Kartanolla

Repoveden kansallispuiston upea luonto, lähituottajien raaka-aineista valmistettu illallinen, romanttinen Kartanon sviitti, unohtumatonta ja kiireetöntä yhteistä aikaa. 

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.