Kesän aukioloajat

Katso kesän 2020 aukioloajat!

Tarjoamme elämyksiä, herkkuja sekä virkistäviä viipymiä Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla.

Palveluidemme sydän muodostuu monipuolisesta WHD Gårdin tilasta ja romanttisesta Kirjokiven Kartanosta. Mielenkiintoista historian havinaa kuulet Woikosken auto- ja tehdasmuseoissa. Tervetuloa nauttimaan kesästä Woikoski Feelingille!

Juhannusloma WHD Gårdilla

Pysähdy viettämään juhannusta luonnon äärelle elämysten keskelle

WHD Gårdin juhannukseen mahtuu hetkiä aidossa luonnossa, majoitus valkoisissa lakanoissa, lasi kuplivaa, herkullinen aamiainen, hetkiä herkullisen ruuan äärellä ravintolassa, elävää musiikkia kaikkien tunteman Mamban Tero Vaaran esittämänä ja tietysti juhannuskokko järvimaisemassa.

Tero Vaara Show Ravintola Juureskellarissa

Mambasta tunnettu Tero Vaara saapuu WHD Gårdille

Tunnelmallinen Ravintola Juureskellari ja suomalainen laulaja ja lauluntekijä Mamban Tero Vaara tarjoavat tunnelmaa kesä iltoihin.
Illan aikana soivat myös kaikki Mamban hitit, pääset nautiskelemaan Ravintola Juureskellarin monipuolisesta viinimaailmasta sekä herkullisesta illallisesta.

Tero Vaara esiintyy:
20.6. Showtime klo 19, juhannuslauantai
27.7. Showtime klo 19, Tero Vaara Dinner

Haulikkokoulu & Kiväärikoulu WHD Gårdilla 1-2.8.2020

Parempia riistalaukauksia ja viikonloppu WHD Gårdilla!

Haulikkokoulu & Kiväärikoulu järjestää koulupäivät WHD Gårdilla 1-2.8.2020.
Majoitu viikonloppu Woikoski GuestHousessa, rentoudu koulupäivän jälkeen saunoen Nurmaanjärven rannalla ja kokoonnu illalliselle jakamaan kokemuksia päivän tapahtumista.
WHD Gårdilla tekemistä koulupäivien ajaksi riittää myös avecille, aktiviteettien tai Kauneushoitola Wiehättävän hemmotteluhoitojen parissa. Ilmoittaudu mukaan ja varaa majoituspakettisi!

Katso vapaat CryoCabin ajat!

Kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Woikoski Feelingin Cryo-klinikka avasi ovensa 26.8.2019. Cryo-klinikka tarjoaa kokonaisvaltaisia cryo-hoitoja joko koko keholle tai paikallisesti. Olemme maailman kattavin klinikka, meillä on laitteet ihmisten, hevosten sekä koirien cryo-hoitoihin.

Fasaanijahti viikonloput WHD Gårdilla

Tule viettämään elämyksellistä jahtiviikonloppua fasaaninmetsästyksen pariin!

Pääset jahtiin monipuoliselle alueelle seisovan kanakoiran kanssa ja jahtipäivä on täynnä riistatilanteita sekä onnistumisia.
Päivän kruunaa WHD Gårdin ravintolamaailma ja riistaillallinen yhdistettynä tasokkaisiin puitteisiin ja ammattitaitoiseen palveluun jotka tekevät viikonlopustasi elämyksen.

Ilmoittaudu mukaan!

Lintukoirien treeniviikonloput WHD Gårdilla

Yhdessä oloa treenaten ja rentoutuen.

WHD Gårdin monipuolinen metsästysalue tarjoaa hyvät olosuhteet treenaamiseen.
Alueemme sopii hyvin kanakoirien, noutajien ja spanielien harjoittamiseen fasaaneilla ja voimme taata koirille riistatilanteita.
Kokoa oma porukka fasaanijahtiin ja viettämään aikaa yhdessä hyvien palveluiden pariin WHD Gårdille, viikonlopun pakettiin sisältyy fasaanijahti, majoittuminen Woikoski GuestHousessa ja tunnelmallinen riistaillallinen.

Katso vapaat viikonloput!

ISO9001 –sertifikaatti

Laatujärjestelmä osana Woikoski Feelingin toimintaa

Woikosken matkailuliiketoimintayksikkö Woikoski Feelingille sekä WHD hevospalvelukeskukselle on myönnetty ISO 9001 –laatusertifikaatti toukokuussa 2019.

Matkailuliiketoiminnassa Woikoski Feeling on ensimmäisten laatusertifioitujen joukossa Suomessa ja WHD hevospalvelukeskus on toimialallaan Suomen ensimmäinen.

ISO-9001 sertifikaatti takaa laadukkaan ja vastuullisen palvelun Woikoski Feelingin toiminnassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.