JOOGA Viikonloppu 17.–19.3. 2023 Woikoski Feelingillä

Tervetuloa viettämään hiljaisuuden, hidastamisen ja levon lempeää jooga viikonloppua luonnon helmaan Nurmaalle.

Jooga viikonloppu soveltuu erinomaisesti kaiken tasoisille joogaajille, jotka haluavat löytää syvän yhteyden itseensä ja tuntea, kuinka liike ja hengitys sulautuvat yhteen.

Tutustut viikonlopun aikana monipuolisesti erilaisiin meditaatiotekniikoihin ja joogaharjoituksiin. Tarkoitus on auttaa sinua löytämään yhteys itseesi ja feminiiniseen puoleesi sekä ylläpitämään yhteys myös arjessasi.

Iloisia uutisia kaikille hemmottelua ja kauneudenhoitoa rakastaville!

Laajensimme Kauneushoitola Wiehättävän palveluaikoja

Off-road maastoajo on mieleenpainuva elämys

Oletko miettinyt millaista on ajaa haastavassa maastossa kunnollisella maastoautolla? 

Off-road maastoajo on paitsi hauskaa, myös kehittävää sillä se lujittaa ajotaitoja opettamalla kaasun käyttöä sekä auton hallintaa. WHD Gårdin ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet maastoajolle ympäri vuoden.

Vaihtoehto perinteiselle hotellilomalle

Kotimaan matkailun helmiä – majoitu Woikoski Feelingillä sviitissä tai perinneaitassa. Valitse sinulle sopivin majoitus ja vietä monipuolinen kesäloma Nurmaalla.

Kotimaan matkailu – luksuskesäloma luonnonhelmassa

Hemmottelua ja luksusta kotimaan matkailuun – viininmaistelua, erinomaisia ravintoloita, laadukasta majoitusta. Koe ainutlaatuinen kesäloma Woikoski Feelingillä

Ravintola Juureskellarin uusi menu

Kesän elämyksiin kuuluu herkullinen ruoka ja aistikas juoma. Uudistettu ja laajennettu á la carte ravintola Juureskellari tarjoaa tänäkin kesänä huikean menun.

Ravintola Juureskellari on toistaiseksi suljettu.

Kesä 2022 aukioloajat

Katso kesän 2022 aukioloajat ja viikko-ohjelma. Päivitämme tapahtumia sitä mukaa kun niitä vahvistuu.

Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

Kesälomakohteet Suomessa ovat ainutlaatuisia. Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaiten sopivan kesäloman. Sijaintimme on ihanteellinen niin luonnonrauhaa etsiville kuin myös lomaltaan aktiviteetteja kaipaavalle.

Oletko aktiiviloman tarpeessa? Vietä seikkailuntäyteinen aktiiviloma Suomessa

Jos vauhti ja erilaiset aktiviteetit ovat mielestäsi parasta kesälomatekemistä, löytyy meiltä useita vaihtoehtoja aktiivilomaa etsivälle. Kalliolaskeutuminen, maastopyöräily ja moottoriajoneuvoaktiviteetit tuovat lomaasi vauhtia ja jännitystä.

Kotimaan matkailu kukoistaa kesällä – kesäloma Suomessa

Me Woikoski Feelingillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kesäloman. Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu palveluihimme ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla. 

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.