Ainutlaatuiset ideat polttareihin


Unohtumattomien polttarien järjestäminen voi vaikuttaa haastavalta tehtävältä. Mietittävänä on aikataulut ja päivän aktiviteetit, unohtamatta siirtymiä, ruokailuja ja majoitusta. Jokainen polttarisankari on tietenkin myös erilainen. Toiset kaipaavat elämyksiä ja actionia, kun taas toiset haluavat hemmottelua ja rauhallista yhdessäoloa ennen tärkeää päivää.

Woikoski Feelingilllä polttarien järjestäminen on helppoa. Meillä on monipuolinen valikoima elämyksiä, jotka ovat toteutettavissa joko polttarisankarille tai koko porukalle. Eikä siirtymiin tarvitse tuhlata aikaa! 


Onko polttarisankarin aika heittäytyä rämäpäisesti?


Sulhasen tai morsiamen rohkeutta voidaan testata vauhdikkaiden aktiviteettien parissa. Offroad -maastoajo tarjoaa adrenaliinia polttaripäivään. Koko porukka pääsee mittelemään ajotaitojaan ja kokemaan onnistumisen tunteita haastavassa maastossa. Autosaattue kommunikoi radiopuhelimien välityksellä, joten fiiliksiä voidaan vaihtaa koko aktiviteetin ajan.

Endurosafarissa maasto voidaan valita kuljettajien kokemuksen mukaan. Kokeneemmat kuskit saavat haluamaansa haastetta ja lajiin tutustujilla on mahdollisuus rauhallisempaan ajoon. Woikoski Feeling yhteistyökumppaneineen järjestää endurosafarille osallistujille enduropyörän, ajovarusteet ja koulutuksen ajoon. 

Polttaripäivään sopii loistavasti myös rennot kisailut. Frisbeegolf radoillamme voitte nauttia upeista järvimaisemista ja järjestää oman turnauksen polttariporukan kesken. E-fatbike safari monipuolisessa maastossa tuo liikuntaa polttaripäivään. SUP–lautailu ja melonta puolestaan ovat helposti omaksuttavia lajeja, joissa pääsette nauttimaan rennosta yhdessäolosta koko seurueen kanssa.


Hemmottelua polttaripäivään


Polttaripäivään voi kuulua monenlaista hemmottelua. Woikoski Feeling tarjoaa Wellness palveluita ja meillä on mahdollista päästä kokeilemaan monelle täysin uusia hoitoja.

Cryo-huippukylmähoidolla herätetään elimistön puolustusjärjestelmä. Cryo-kabiinissa hoito tapahtuu 130 °C asteen lämpötilassa, 1–3 minuutin ajan. Meillä on myös mahdollista kokeilla mm. punavaloterapiaa tai ylipainehappihoitoa.

Polttarisankarille voidaan järjestää myös hemmotteleva kasvohoito tai kuumakivihieronta omassa kauneushoitolassamme, Wiehättävässä. Polttaripäivän kruunaa tietenkin rantasauna, jonka lomasta on helppo pulahtaa Nurmaanjärveen.


Polttaripäivän ruokailut ja majoitus


Woikoski Feelingillä polttaripäivää ei tarvitse tuhlata turhiin siirtymiin, kun majoitus ja ruokailu onnistuu samassa paikassa. Myös polttariporukka pysyy hyvin kasassa. Keittiömestarimme hemmottelee polttariporukkaa maistuvalla menulla. Ruokailun yhteyteen voidaan järjestää polttariporukalle wine-tasting.

Päivän päätteeksi kaikki voivat majoittua tasokkaasti varustelluissa huoneissa. Polttarisankarille voidaan myös varata tyylikäs sviitti, omalla spa-osastolla.

 

Haluatko järjestää polttarit meillä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro toiveistanne niin rakennetaan teille unohtumaton polttaripäivä.

Asiakaspalvelumme palvelee

ma-pe klo 8–20 ja la klo 8–15:
whd@woikoski.fi
+358 40 656 5981

Lisää elämyksistä

 

Jaa tämä sivu