Covid-19

Koronavirustilanteen myötä matkailutoimintamme on 5. maaliskuuta 2021 keskeytetty toistaiseksi. Woikoski Feelingin yhteydessä toimiva WHD Hevospalvelukeskus mahdollistaa kuitenkin arkemme jatkuvuuden. Matkailuliiketoiminnan osalta käytämme nämä haasteelliset ajat tehokkaasti tulevan suunnitteluun, jotta voimme tarjota vieraillemme yhä laadukkaampia elämyksiä tulevaisuudessa.

Pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta, jotta voimme jatkossakin nauttia elämyksistä yhdessä.

Vastuullisuus on tärkein Woikoski Feelingin toimintaperiaate. Huomioimme Covid-19 vaikutukset kaikessa työskentelyssämme. 

Palvelemme pieniä asiakasmääriä kerrallaan, huomioiden paikalliset viranomaisten ohjeistukset. Laajojen tilojemme vuoksi vieraillamme on mahdollisuus ottaa etäisyyttä toisiinsa ja käyttää turvallisin mielin Woikoski Feelingin majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluita. Kaikki majoitustilamme on varusteltu omilla sisäänkäynneillä ja ravintoloissamme noudatetaan pöytiintarjoilua sekä viranomaisten ohjeistuksia. Woikoski Feelingillä on laaja kirjo aktiviteetteja jotka toteutetaan keskellä luontoa, turvallisissa puitteissa.

 

Tutustu lisää Woikoski Feelingin vastuullisuuteen!

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.