Kotimaan matkailu kukoistaa kesällä – kesäloma Suomessa

kesälomaideoita kotimaan matkailu lomakohteet

Me Woikoski Feelingillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kesäloman. Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu palveluihimme ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla. 

Onko edessä kesäloma Suomessa? Etsitkö kesälomaideoita ja kesälomakohteita Suomesta? Woikoski Feeling tarjoaa upeat puitteet kotimaan matkailuun. Tutustu kesälomaideoihimme ja suunnittele, haluatko viettää kesäloman rauhallisesti hyvästä ruoasta, seurasta ja luonnosta nauttien vai onko aktiiviloma enemmän sinun juttusi.

Mietityttääkö minne mennä kesälomalla tai etsitkö mukavaa kotimaan lomakohdetta? Kotimaan matkailu mahdollistaa monipuolisen kesäloman ja yhä useampi valitsee viettävänsä kesäloman Suomessa ulkomaankohteiden sijaan.

Kesäloma Suomessa onkin parhaimmillaan unohtumaton kokemus täynnä sellaisia aktiviteetteja tai luksusta, jota lomalta tarvitset. Meiltä Woikoski Feelingiltä löytyy upeat puitteet vauhdikasta aktiivilomaa tai rauhaa ja luksusta etsivien kesäloman viettoon – hyvää ruokaa tietystikään unohtamatta.

Repoveden kansallispuiston kupeessa, Woikoski Feeling tarjoaa kesälomalaisille monipuolisia kesäloma-aktiviteetteja, laadukasta ja rauhallista majoitusta, ravintolaelämyksiä ja upeaa luontoa.

Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaan mahdollisen kesäloman. Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu tarjoamiimme palveluihin ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla. 
 

Katso nämä kesälomaideat!

Aktiiviloma Suomessa, Repoveden Kansallispuiston kupeessa

Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

Hyvää ruokaa ja rantasauna - luksusta kesälomaan

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.