Kotimaan matkailu kukoistaa kesällä – kesäloma Suomessa

kesälomaideoita kotimaan matkailu lomakohteet

Onko edessä kesäloma Suomessa? Etsitkö kesälomaideoita ja kesälomakohteita Suomesta? Woikoski Feeling tarjoaa upeat puitteet kotimaan matkailuun. Tutustu kesälomaideoihimme ja suunnittele, haluatko viettää kesäloman rauhallisesti hyvästä ruoasta, seurasta ja luonnosta nauttien vai onko aktiiviloma enemmän sinun juttusi.

Mietityttääkö minne mennä kesälomalla tai etsitkö mukavaa kotimaan lomakohdetta? Kotimaan matkailu mahdollistaa monipuolisen kesäloman ja yhä useampi valitsee viettävänsä kesäloman Suomessa ulkomaankohteiden sijaan.

Kesäloma Suomessa onkin parhaimmillaan unohtumaton kokemus täynnä sellaisia aktiviteetteja tai luksusta, jota lomalta tarvitset. Meiltä Woikoski Feelingiltä löytyy upeat puitteet vauhdikasta aktiivilomaa tai rauhaa ja luksusta etsivien kesäloman viettoon – hyvää ruokaa tietystikään unohtamatta.

Repoveden kansallispuiston kupeessa, Woikoski Feeling tarjoaa kesälomalaisille monipuolisia kesäloma-aktiviteetteja, laadukasta ja rauhallista majoitusta, ravintolaelämyksiä ja upeaa luontoa.

Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu tarjoamiimme palveluihin ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla.

Aktiiviloma Suomessa, Repoveden kansallispuiston kupeessa

Jos vauhti ja erilaiset aktiviteetit ovat mielestäsi parasta kesälomatekemistä, löytyy meiltä useita vaihtoehtoja aktiivilomaa etsivälle. Kalliolaskeutuminen, maastopyöräily ja moottoriajoneuvoaktiviteetit tuovat lomaasi vauhtia ja jännitystä.

Kokeile esimerkiksi kalliolaskeutumista Repoveden kansallispuiston upeissa maisemissa. Tähän ei kannata korkean paikan kammoisten ryhtyä!

Jos korkeiden paikkojen sijaan kaipaat vauhtia, on meillä sitäkin tarjolla. Kokoa vähintään neljän hengen ryhmä ja hyppää enduromopon kyytiin! Nurmaalla, WHD Gårdin monipuolisessa maastossa järjestettävään endurosafariin pääsevät osallistumaan niin kokeneemmat kuljettajat kuin vasta lajiin tutustuvat.

Samalla porukalla voitte kokeilla myös Off-road maastoretkeä. Nouse maastoauton rattiin ja suuntaa maastoon, jossa jalkaisin ei pärjäisi! Pelkäksi huviksi tätä ei voi sanoa, sillä samalla kehität ajotaitoasi ja opettelet kaasun käyttöä sekä auton hallintaa. Hupi ja hyöty siis samassa paketissa.

Aktiiviloman kesälomaideat eivät suinkaan lopu tähän. Meiltä löytyy upeat puitteet myös viime vuosina suureen suosioon nousseeseen maastopyöräilyyn. Ota oma pyörä mukaan, tai vuokraa meiltä. Vauhdin makuun pääsee kauniissa ja kumpuilevassa harjumaastossa niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin kuskit.

Sijaintimme vesistön äärellä mahdollistaa myös vesilajien, kuten sup-lautailun ja melonnan, harrastamisen.

Endurosafari

 

Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

Nopea vauhti ja moottorin jylinä eivät kaikkia kiinnosta, mutta lomalta voi silti kaivata monipuolisia aktiviteetteja. Meiltä löydätkin kesälomatekemistä myös rauhallisempaan makuun.

Rauhallisempaa kesälomatekemistä etsivät voivat nauttia Repoveden luonnonpuistosta retkeillen, kokeilla jousiammuntaa tai frisbeegolfia. Myös sup-lautailu ja melonta, sekä maastopyöräily sopivat rauhallisesta liikkumisesta pitävälle.

Pakkaa eväät ja aurinkorasva mukaan ja lähde suppailemaan tai melontaretkelle Nurmaanjärvelle. Nauti rauhasta ja kuuntele ympäröivän luonnon ääniä, rantaudu halutessasi kauniiseen poukamaan ja herkuttele eväillä. Aurinkoisista keleistä järvellä nauttiminen, onko parempaa kesätekemistä olemassakaan? Sup-laudan tai intiaanikanootin saat vuokrattua Nurmaalta, WHD Gårdilta.

Jos olet liikkeellä isommalla porukalla, voitte lähteä yhdessä kokeilemaan myös jousiammuntaa! Jousiammunta on helppo ja kaikille sopiva laji, jonka aloittaminen on helppoa eikä vaadi aikaisempaa osaamista. Tyhjennä vain mielesi ja keskity.

Upea sijainti Repoveden kansallispuiston läheisyydessä mahdollistaa retkeilyn kansallispuiston maisemissa. Repoveden kansallispuiston reitistöstä löytyy myös esteettömiä reittejä, joten kaikki pääsevät nauttimaan kansallispuiston upeista maisemista. Lue lisää siitä, millaista rauhallisempaan makuun sopivaa kesälomatekemistä meillä on tarjolla. 

Frisbeegolf

 

Automuseo ja tehdasmuseo museoiden ystäville

Jos kesälomaasi kuuluvat myös museokäynnit, löytyy WHD Gårdin pihapiiristä niin Woikosken automuseo kuin myös Woikosken Tehdasmuseo.

Kesällä päivittäin avoinna olevassa Woikosken automuseossa pääset tutustumaan noin 35 auton upeaan kokoelmaan.

Woikosken Tehdasmuseo kertoo neljännessä sukupolvessa toimivan perheyrityksen tarinaa. Vuonna 1882 perustetusta kimröökitehtaasta nykyiseksi Woikoski Oy:ksi kasvanut yritys on kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä.

Hyvää ruokaa ja rantasauna – luksusta kesälomaan

Joskus se, mitä kesälomalta eniten kaipaa, on todellista luksusta. Upeita majoituksia kauniine pihapiireineen, hyvät sängyt ja laadukkaat lakanat. Ruokaa, jollaisesta kotona voi vain unelmoida. Yhteistä aikaa ystävien tai puolison kanssa järven rannalla saunoen ja puhtaassa järvivedessä uiden.

Tarjoamme sinulle Woikoski Feelingillä kotimaisen luksusloman ainekset: majoitu WHD Gårdin tai Kirjokiven Kartanon upeisiin sviitteihin, syö herkullista ruokaa ravintoloissamme, helli kehoasi hieronnassa ja rentoudu yhdessä WHD Gårdin rantasaunoista. Myös Kirjokiven Kartanon pihapiirissä pääset nauttimaan lempeistä löylyistä.

Kun mieli pääsee lepäämään upeissa maisemissa hyvän ruuan ja seuran parissa, ei loma voi mennä pieleen.

Kirjokiven Kartanon sauna

 

Kesälomaidea luksuslomalle: wine tasting ja vierailu kauneushoitolassa

Jos haluat kokea kotimaan lomalla pienen palan keskieurooppalaista viinikulttuuria, osallistu wine tastingiin WHD Gårdin tai Kirjokiven Kartanossa.

WHD Gårdin pihapiiristä löydät myös kauneushoitola Wiehätävän. Luksusta lomaasi saat kauneushoitolan kauniissa ja kiireettömässä ilmapiirissä, jossa on helppo rentoutua. Palvelutarjonnasta löydät niin lempeät kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit kuin  hemmottelupaketitkin.

Monipuolisia ravintoloita

Ruoka näyttelee tietysti suurta roolia monen kesälomailijan onnistuneessa lomassa. Kaikissa kolmessa ravintolassamme on tarjolla lähituottajien parhaista raaka-aineista valmistettuja ruoka-annoksia ja tarkoin valittuja viinejä.

WHD Gårdin pihapiiristä löydät Talliravintola Hilupilttuu sekä Ravintola Juureskellarin. Kirjokiven Kartanossa sinua palvelee Kartanon Ravintola.

Kirjokiven Kartanon ravintola

 

Majoitusvaihtoehdot – jotain muuta kuin tavallinen hotelliloma

Mihin majoittua kesälomalla? Sitä moni kesälomaansa suunnitteleva miettii.

Meillä on tarjolla monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, kartanoista sympaattisiin kesämökkeihin. Sijaintimme on ihanteellinen myös Repoveden kansallispuiston läheisyydestä majoitusta etsiville. Sekä Kirjokiven Kartano että WHD Gård sijaitsevat kivenheiton päässä Repoveden kansallispuistosta.

Kirjokiven kartano on keskellä puhdasta suomalaista luontoa. Jos haluat ripauksen luksusta kansallispuistossa retkeilyyn, on upea kartanomajoitus hyvä vaihtoehto. Kartanon pihapiiristä löydät myös saunatilat ja kylpypaljun, josta aukeaa upea maisema Tihvetjärvelle.

WHD Gårdissa pääset majoittumaan niin vanhaan kuivurirakennukseen entisöityyn sviittiin kuin myös sympaattisiin Woikoski GuestHouseihin.

Kirjokiven Kartanon sviitti

 

Vietä unohtumaton kesäloma

Kesälomakohteet Suomessa ovat ainutlaatuisia. Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaiten sopivan kesäloman.

Sijaintimme on ihanteellinen niin luonnonrauhaa etsiville kuin myös lomaltaan aktiviteetteja kaipaavalle.

Olet tervetullut pikaiselle yhden yön pysähdykselle, viikonlopuksi tai koko viikoksi. Voit myös poiketa luonamme ohikulkumatkalla, syömässä tai kokeilemassa eri aktiviteetteja.

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin ja suunnittele unohtumaton kesäloma.

 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.