Onnistunut tyhy-päivä Woikoski Feelingillä

Vietä onnistunut tyhy-päivä Woikoski Feelingillä!

Työhyvinvointikokonaisuus koostuu yhteisestä ajasta ja tekemisestä. Tyhy-päivän tavoitteena on usein juuri työyhteisötaitojen kehittäminen sekä tiimin lujittaminen. Tämän vuoksi on tärkeää valita ryhmälle sellaista tekemistä, joka tukee tiimitaitojen kehittymistä.

Hyvä vinkki onnistuneen tyhy-päivän viettoon on järjestää osallistujille sellaista ohjelmaa, johon ei normaalisti yksin tulisi lähdettyä ja sisällyttää ohjelmaan aktiviteetteja, joita muuten ei välttämättä tulisi kokeiltua!

Tyhy-päivän järjestämisessä on hyvä huomioida, että osallistujissa on usein monenlaisia persoonia sekä eri ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä. Ohjelman ja yhteisen tekemisen tulee sopia kaikille. Tämän vuoksi on hyvä esimerkiksi mahdollistaa osallistujille sekä rauhallisempaa että menevämpää tekemistä, jolloin tekeminen on varmasti kaikille mieluista.

Monesti tyhy-päivää järjestävä taho voi olla jumissa sen suhteen, millainen tyhy-kokonaisuus juuri tällä kertaa olisi omalle porukalle sopivin? Tätä voi lähteä purkamaan siitä, mitkä ovat tyhy-päivän tavoitteet. Monesti helpointa on, kun antaa ulkopuolisten ammattilaisten suunnitella porukalle tavoitteiden ja osallistujien mukainen ohjelma. Tällöin järjestäjä voi itse saapua vieraana paikalle ja nauttia valmiiksi suunnitellusta ohjelmasta!

Me Woikoski Feelingillä kuuntelemme aina vieraidemme toiveet ja huomioimme tilaisuuden tavoitteet. Heitämme myös erilaisia ideoita, joiden myötä kokonaisuudesta saadaan varmasti ainutlaatuinen koko porukalle! Esimerkiksi juuri tiimiytymiseen Woikoski Feelingiltä löytyy useita aktiviteetteja aina offroad-maastoajosta hot-joogaan, joten saamme varmasti järjestettyä kokonaisuuden, joka sopii koko ryhmälle.

Valitse siis stressitön tapa järjestää tyhy-päivä ja anna Woikoski Feelingin väen suunnitella juuri teille sopiva kokonaisuus 🤍

 

Tutustu palveluidemme kirjoon 
 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.