Rekry - Kesätyöt 2024

Onko sinulla jo kokemusta asiakaspalvelusta, ravintola-alasta tai puutarhanhoidosta? Haluatko olla osana toteuttamassa Woikoski Feelingin vieraille elämyksellistä kesää 2024? 

Haemme seuraaviin monipuolisiin tehtäviin oma-aloitteisia ja iloisia kesätyöntekijöitä WHD Gårdille ja Kirjokiven Kartanolle.


PUUTARHATYÖNTEKIJÄ
KOKKI


Ainutlaatuisen luonnon keskellä sijaitsevien kohteidemme toiminta perustuu pitkälti paikallisuuteen, mikä näkyy meillä lähitilojen tuotteiden hyödyntämisenä ja välittävänä palveluna. Tuotamme vieraillemme ruoan, juoman ja palveluidemme kautta laadukkaita elämyksiä. Kohteillamme on pitkä historia ja mielellämme kerromme tarinaamme myös vieraillemme. Toimintaamme ohjaa laatusertifikaatit. Meille laatu, vastuullisuus sekä vieraidemme odotusten ylittäminen ovat toimintamme keskiössä.

Toivomme sinulta osaamista ja rakkautta omaa työtäsi kohtaan. Kykenet toimimaan osana tiivistä työyhteisöä, olet luotettava, tarkka ja oma-aloitteinen. 

Tarjoamme upean työympäristön luonnon keskellä, kilpailukykyisen palkan ja ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi sekä kerätä kokemusta ainutlaatuisessa työympäristössä. Jatkuvan kehittymisen ja palvelun laadun varmistamiseksi yrityksen toimintaa tarkastellaan ja kehitetään määrätietoisen laatutyön avulla. Meille myönnettyjen ISO9001- sekä ISO14001-sertifikaattien tavoitteina ovat yrityksen toiminnan jatkuva parantaminen, laadukas ja yhdenmukainen toiminta, asiakastyytyväisyyden lisääminen sekä toimintaan liittyvien erilaisten ympäristövaikutusten selvittäminen.
 

Haet työpaikkoja

Lisätietoa tehtävistä löydät alla olevista linkeistä.

Puutarhatyöntekijä - Hae paikkaa täältä 21.2. mennessä:

Hae paikkaa
 

Kokki - Hae paikkaa täältä 21.2. mennessä:

Hae paikkaa
 


Lisätietoja tehtävästä antaa matkailupalvelupäällikkö Saila Helin-Kivinen.

Saila Helin-Kivinen
Tel. +358 (0)40 6565 575
saila.helin-kivinen@woikoski.fi

 

 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.