Tervetuloa Syyslomalla WHD Gårdille!

WHD Gårdin ihana miljöö avaa ovensa syyslomailijoille viikoilla 42 ja 43! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan puhtaasta luonnosta, herkullisesta ruuasta ja tasokkaasta majoituksesta!
 

Herkullinen Buffetlounas tarjolla arkisin

Talliravintola Hilupilttuu Nurmaalla on WHD Gårdin tilan rento vanhaan graniittitalliin entisöity ravintola, jonka jylhät kiviseinät kätkevät sisäänsä lämpimän tunnelman ja historian. 
Buffetlounas viikolla 42 ti-pe  17. - 20.10 klo 11 - 12
Buffetlounas viikolla 43 ma-pe  23. - 27.10 klo 11 - 12
Lounaan hinta: 15 €


Woikosken Automuseo

Yhtenä WHD Gårdin vetonaulana toimii Woikosken automuseo, jossa on mahdollista päästä tutustumaan yhteen Suomen kattavimmista näyttelyistä. Se koostuu upeista autoista, jotka kytkeytyvät vahvasti sekä Woikosken että Suomen historiaan.  Jos kysyntää riittää, Automuseokierrokset järjestetään viikoilla 43 ma-la klo 13. Kierrokset järjestetään ennakkovarausten perusteella, varaa paikkasi ajoissa!
Liput: aikuiset 16 €/hlö, lapset 7–12 v. 9 €/hlö
 

Retkeile WHD Gårdilla tai Repovedellä

Mikäs sen parempi tapa viettää syyslomaa, kuin ruskaretki! WHD Gårdin tilalta pääsee suoraan Vehnävuoren luontopolulle, mutta sijaintimme Repoveden kansallispuiston läheisyydessä mahdollistaa retkeilyn myös kansallispuiston maisemissa. Tässä vinkkimme ruskaretkiin!

  • Vehnävuoren luontoreittimme lähtee WHD Gårdin välittömästä läheisyydestä. Vehnävuorelta paljastuu uskomattomat näköalat ja maasto vaihtelee kallioisesta suomaisemaan.
  • Kevyempään nautiskeluun suosittelemme Ketunlenkkiä (3,5 km), joka lähtee Lapinsalmelta ja pitää sisällään upean pylonisillan ja ketunlossin!
  • Toinen oiva vaihtoehto päiväretkelle on Korpinkierros (4,3 km) jonka varrella voit nauttia jylhän Olhavanvuoren maisemista.
  • Pidemmistä retkistä nautiskeleville tarjolla on Koppelonkierros (8,3 km) jonka kulkuun menee noin 3-4h. Koppelonkierroksella voit todella nähdä naarasmetson eli Koppelon, sillä kyseinen eläin viihtyy reitin metsissä. 
     

Majoitu tasokkaasti

WHD Gårdin tasokkaat majoitukset ovat varattavissa syyslomalla ma 16. - su 29.10. väliselle ajalle. Majoituksiin sisältyy aamiainen.

Woikoski GuestHouse

Luhtitalotyyppisessä Woikoski GuestHousessa on kymmenen kaunista, tasokkaasti varusteltua kahden hengen huonetta. Jokaisella huoneella on oma sisäänkäynti ulkokautta. Muutamassa huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus.

Kuivurisviitti

Kuivurisviitissä nautitaan omasta rauhasta, sillä sviitti sijaitsee omassa rakennuksessa erillään muista majoituksista. Sviitti ihastuttaa kahdessa kerroksessa. Yläkerrasta löytyy oleskeluryhmä, parivuode, oma parveke ja wc. Alakerrassa on Kuivurisviitin spa-osasto, jossa on oma poreamme, infrapunasauna ja pieni oleskeluryhmä. 
 

Lue lisää majoituksista

 

Varaa syyslomasi Woikoski Feelingin asiakaspalvelusta 

whd@woikoski.fi tai +358(0)40 6565 981

 

Lämpimästi tervetuloa! 🤍

 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.