Tervetuloa Woikoski Feelingin kesärekrytointitapahtumaan 9.12.2023!

Etsimme innokkaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Woikoski Feelingille. Tule tutustumaan mahdollisuuksiin Woikoski Feelingin rekrytointitapahtumaan la 9. joulukuuta 2023 klo 12–14 WHD Gårdilla.

Woikoski Feeling tarjoaa elämyksellisiä ravintola-, kokous- ja majoituspalveluita Kirjokiven Kartanolla Vuohijärvellä ja WHD Gårdilla Nurmaalla. Asiakaspalvelu on meille sydämen asia, ja panostamme siihen suuresti tarjotaksemme jokaiselle vierailijallemme unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksen. Työntekijöiltämme odotammekin erinomaista asiakaspalveluhenkisyyttä.

Etsimme mm. motivoituneita siistijöitä, taitavia kokkeja, aamiaisen hoitajia, energisiä kioskin myyjiä ja leipureita liittymään joukkoomme. Odotamme hakijoilta hyvää asennetta ja valmiutta oppia uutta. Vaikka aikaisempi kokemus alalta onkin etu, tarjoamme koulutusta ja tukea kaikille motivoituneille hakijoille.

Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi, autamme tarvittaessa niiden hankkimisessa. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä Woikoski Feelingin tiimissä.

Matkailupalveluidemme kanssa samassa pihapiirissä toimii WHD Hevospalvelukeskus. Huomioithan että eläinallergiat saattavat vaikuttaa tietyissä tehtävissä työskentelyyn.

Tule rohkeasti paikalle ja tutustu tiimiimme sekä kesätyömahdollisuuksiin! Odotamme innolla tapaamistamme ja uusien potentiaalisten tiimin jäsenten löytämistä! Tapahtumassa tarjolla glögia ja pikkupurtavaa. Mikäli olet kiinnostunut kesätyöpaikasta, mutta olet estynyt tulemaan rekrytointitapahtumaan, voit olla yhteydessä suoraan Saila Helin-Kiviseen ja sopia tapaamisen.

Lisätietoa antaa:

Saila Helin-Kivinen
Tel. +358 (0)40 6565 575
saila.helin-kivinen@woikoski.fi

Osoite: WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa
Katso Google mapsista >

 

 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.