Vastuullisuus toimii ohjenuorana liiketoimintamme kehittämiselle

Woikoski Feelingin liiketoiminnan vastuullisuus rakentuu useasta osa-alueesta ja muodostaa koko toimintaamme ohjaavan kokonaisuuden. Tavoitteenamme on jatkuvasti paremmin huomioida vastuullisuuden eri osa-alueet jokapäiväisessä työssämme. Tähän velvoittavat niin pitkät perinteet ympäröivän alueen sosiaalisen, taloudellisen sekä ekologisen hyvinvoinnin kehittämisessä kuin Woikoski Feelingille myönnetyt useat laatusertifikaatit.

Seuraamme vastuullisuuden kokonaisuutta jokavuotisten Woikoski Oy:n suorittamien yhtiön sisäisten auditointien sekä Kiwa Inspectan suorittamien ulkoisten auditointien avulla. Lisäksi auditoimme itse kaikki verkostoyrittäjämme ja palveluidemme tuottajat vuosittain. 

Kehittämistoimien ja auditointien ansioista meille on myönnetty erilaisia sertifikaatteja, joiden avulla toimintamme taso voidaan todentaa. Meille myönnettyjen ISO9001- sekä ISO14001-sertifikaattien tavoitteina ovat yrityksen toiminnan jatkuva parantaminen, laadukas ja yhdenmukainen toiminta, asiakastyytyväisyyden lisääminen sekä toimintaan liittyvien erilaisten ympäristövaikutusten selvittäminen. ISO9001-sertifioinnilla olemme siis varmistaneet, että tuotteemme ja palvelumme täyttävät aina niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmien vaatimukset. ISO14001-sertifikaatti taas takaa sen, että prosessiemme toimivuutta seurataan ja parannetaan ympäristönäkökohtien osalta. 

Woikoski Feeling on mukana myös Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa, jonka tarkoituksena on edistää Suomen matkailualan kestäviä käytäntöjä. Ohjelman myötä Woikoski Feelingille on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki, joka on osoitus vakavasta suhtautumisesta kestävän kehistyksen edistämiseksi.        

 

Tutustu lisää Woikoski Feelingin vastuullisuuteen

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.