WHD Gårdin ainutlaatuinen miljöö keskellä kauneinta Suomea tarjoaa laadukkaita elämyksiä

WHD Gårdilla Nurmaalla voit nauttia puhtaasta luonnosta, tasokkaasta palvelusta ja lähialueen tuottajien herkuista. Tarjoamme useita erilaisia elämyksiä, hemmotteltavia hoitoja kosmetologi- ja hyvinvointipalveluiden parissa ja laadukkaita unia valkoisissa lakanoissa. Meille tervetulleita ovat sekä yksittäiset lomailijat että yritykset niin kokouksien kuin työhyvinvoinnin merkeissä. 

Yhtenä WHD Gårdin vetonaulana toimii Woikosken automuseo, jossa on mahdollista päästä tutustumaan yhteen Suomen kattavimmista näyttelyistä. Se koostuu upeista autoista, jotka kytkeytyvät vahvasti sekä Woikosken että Suomen historiaan. 

WHD Gårdilla palvelee myös WHD Hevospalvelukeskus, joka on ensiluokkaisine palveluineen ainoa laatuaan Suomessa. 

WHD Gårdin tila on ollut Woikoski Oy:n omistuksessa 1930-luvulta saakka. Nykyisin 400 hehtaaria laaja alue on palautettu alkuaikojensa loistoon. Alueesta ja sitä ympäröivistä metsistä pidetään hyvää huolta, sillä ne tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. 

 

WHD Gård

Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa


Tervetuloa WHD Gårdille – Woikoski Feelingin sydämeen ja upeaan lomakohteeseen Repoveden Kansallispuiston kupeessa! Kesäisin tarjoamme lomailijoille monipuolisia aktiviteetteja, herkullisia ravintolaelämyksiä ja laadukkaita majoituspalveluita. Toivotamme myös yritysryhmät tervetulleiksi nauttimaan kokouksista ja työhyvinvoinnista ainutlaatuisessa miljöössämme.

Me WHD Gårdilla kunnioitamme perinteitä ja luontoa. Täällä tavoitteemme on tarjota vieraillemme aitoja ja merkityksellisiä kokemuksia, jotka jäävät mieleen. Lämpimästi tervetuloa kokemaan Suomen luonnon lumo WHD Gårdilla!

Asiakaspalvelu

Palvelemme: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15
Puhelin: +358 40 656 5981
Sähköposti: whd@woikoski.fi

Tutustu nyt WHD Gårdin monipuoliseen palveluvalikoimaan!

 

Woikosken automuseo

WHD Gårdin vetonaulana toimii Woikosken automuseo, jossa on mahdollista päästä tutustumaan yhteen Suomen kattavimmista näyttelyistä.

Automuseossa jokaisen kulkuneuvon taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina ja historia. Suuri osa kokoelman autoista on kuulunut aikoinaan Woikoski Oy:n omistajasuvulle Palmbergeille. Näyttelyyn kuuluu myös Saab Safir -lentokone ja Suomen toiseksi pienin höyrylaiva James Fulton. Huikeaan kokoelmaan tutustutaan ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Avoinna 4.6. - 31.8.2024:

ma-su: opastetut kierrokset järjestetään klo 12 ja 13.30.    

Lue lisää Woikosken Automuseosta


Majoituksen taikaa luonnonkauniissa ympäristössä!

Etsitpä ylellisyyttä, kodikkuutta tai luonnon rauhaa, WHD Gårdin löydät täydellisen vaihtoehdon!

Kuivurisviitti: Tämä ihastuttava sviitti sijaitsee kauniissa pihapiirissämme ja tarjoaa yksityisyyttä, rauhallisia yöunia sekä oman spa-osaston rentoutumiseen. Täydellinen valinta ylelliseen hemmotteluun.

Woikoski GuestHouse: Luhtitalotyyppisessä vierastalossamme majoitut tyylikkäissä kahden hengen huoneissa, joissa on kaikki mukavuudet, kuten minikeittiö. Tasokasta majoitusta, joka takaa viihtyisyyden ja helppouden.

Mummon kesämökki: Astu idylliseen mökkiin Hietasenjärven rannalla, nurmikon keskellä. Tässä tunnelmallisessa mökissä nautit rauhasta ja luonnon läheisyydestä – täydellinen pako arjesta.

Tule ja koe WHD Gårdin ainutlaatuinen viehätys!
 

Lue lisää ja varaa majoitus

 


WHD Gård DiscGolfPark

WHD Gårdilla on 18-väyläinen Frisbeegolfrata. Rata on rakennettu kauniiseen puistoalueeseen ja se on vaikeustasoltaan keskiluokkaa.

Touko-elokuussa rata on avoinna päivittäin klo 8–20. Ratamaksu 10 € / päivä. Voit vuokrata kiekkoja myös paikanpäältä, WoiKiskalta! 
 

Lue lisää radasta