Museokierrokset

WHD Gård Woikosken tehdasmuseo Ryhmille Yksilöille Koko vuoden

Woikosken Automuseo ja Woikosken Tehdasmuseo tarjoavat vierailijoilleen paljon mielenkiintoista kuultavaa ja nähtävää. Huikeisiin näyttelyihin tutustutaan ammattitaitoisten oppaiden johdolla.

Woikosken Automuseo

Woikosken automuseossa WHD Gårdin pihapiirissä Nurmaalla on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen noin 35 auton upea kokoelma. Jokaisen auton taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina ja historia. Kokoelma liittyy tiiviisti Woikoski Oy:n teollisuushistoriaan ja omistajasuku Palmbergien perhehistoriaan. Museosta löydät myös Suomen historian huippuajoneuvoja ja kilpa-autoilun helmiä. Automuseon kokoelmaan kuuluu myös Saab Safir -lentokone. Kokoelma on yksi Suomen kattavimmista. 

Ryhmät

Vierailu Woikosken Automuseossa sopii hyvin mm. TYHY- tai kokouspäivän ohjelmaan. Luomme päivästä mieleisenne kokonaisuuden ruokailuineen. 

Sijainti: WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa (Mäntyharju)
Ryhmäkoko: 10-50 henkilöä
Kesto: n. 1 h

Lue lisää Automuseosta

Woikosken Tehdasmuseo

Woikosken Tehdasmuseo kertoo kotimaisen kaasuyhtiön tarinan Vehkalahdelle vuonna 1882 perustetusta kimröökitehtaasta nykyiseksi Woikoski Oy:ksi. Pääset mm. kurkistamaan tehtaanjohtajan ylvääseen konttoriin ja voit kuvitella itsesi palkkaluukulle lauantaina palkkapussiasi noutamaan.

Woikoski Oy on neljännessä sukupolvessa toimiva perheyritys sekä kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Yrityksen suurimpiin asiakkaisiin kuuluu teollisuusyrityksiä, sairaaloita ja elintarvikevalmistajia.

Ryhmät

Tehdasmuseo on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Vierailu sopii hyvin ohjelmanumeroksi mm. TYHY- tai kokouspäivään. Ohjelmaan on mahdollisuus sisällyttää tutustuminen myös Woikosken automuseoon.

Sijainti: Virransalmentie 2023, 52920 Voikoski (Mäntyharju)
Huom! Woikosken Tehdasmuseo sijaitsee Woikoski Oy:n Voikosken tehdasalueella.
Ryhmäkoko: 6-20 henkilöä
Kesto: n. 1 h
 

Lue lisää Tehdasmuseosta

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Myynti ja asiakaspalvelu palvelee: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15
whd@woikoski.fi
+358 40 656 5981